jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
14 Ekim 2015 tarihinde eklendi
Baştan sona sıkılmadan izleyebileceğiniz eğlenceli bir film.Her ne kadar Brad pitt ve Julia Roberts ı birbirine çok yakıştıramasam da iyi oynamışlar filmde
saçmasapan bir film, komedi mi? gerilim mi? maceramı? komediyse hiç komik değil, dialoglar sıkıcı, gerilimse hiç bir yerinde gerilmedim(sıkınıtıdan gerilmeyi saymazsak) maceraysa arada kaynamış,julia ben hiç bir filmde bu kadar çirkin bradı ise abuk görmemiştim.
sadece oyunculari için alıp izledim ama film yeterli değildi film oynrkn ben içeride dolanıyordum sıkıntı geldi sonuna kadar izleme huyum vardır bu yüzden alıyabayılı bekledim sonunu
tatlı bi film, oyuncu performansları da bi harika... konusu öle çok karmaşık çok farklı bişi olmamış ama gene de vakit geçirmek için izlenebilecek hoş bi filmdi fikrimce....