Dracula 2000
    2,6
    Dracula 2000 hakkında görüşlerin ?

Chev
    Chev

24 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    Dracula efsanesine ilgi duyanlar beğenecektir bence.Sonuçta Dracula..
    the-raft
    the-raft

8 Mart 2007 tarihinde eklendi
    bence diğer dracula filmlerinden güzel. en azından bu filmde dracula genç biri diğerlerinde olduğu gibi yaşlı değil. izlemenizi tavsiye ederimç
    revengacrw
    revengacrw

13 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    bu tür filmlerden hoşlananlar izlemeli. çok çok kötüleri var. diğer yorumlarada aldanmayın gayet başarılı, efektleride bir o kadar kaliteli.
    beti85
    beti85

24 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    Seyrettiğim en kötü filmlerden biri. Senaryosu çok tutarsız. Korkuyla pek de alakası yok. Efektleri çok yapay.
    gs-ozkorkmaz
    gs-ozkorkmaz

30 Ekim 2005 tarihinde eklendi
    dracula karakteri için daha etkileyici ve daha yakışıklı bir aktör bulunabilseydi bu halinden daha güzel olabilirdi.
    amanbememo
    amanbememo

11 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
    dracula deyince karşımda kont strahd von zarovich gibi karizmatik bir vampir bekliyordum ve biraz olsun gerileceğimi umuyordum ama bizim draculamız sanki defileye çıkarmış gibi yürüyüp komik hal ve tavırlarıyla eğlendirdi bizi .gerçekten korkunç komik rezilimsi bir filmdi
    mozcelik1984
    mozcelik1984

1 Ocak 2005 tarihinde eklendi
    "Dracula 2000" standard Drakula filmlerine orjinal boyut getirmeye calisirken, "Scream" ile ilginc bir dalga olan genclik korku filmlerinede goz kirpiyor. Herkesin karsi cikmasi cok komik geldi ama oncelikle filmin senaryosunun orjinal oldugu birkac nokta var (ornek: Drakula'nin gercek kimligi, Drakula-Isa arasinda gunumuze kadar suregelen ama bir turlu anlatilmayan iliski, Drakula'nin Hristiyan ogelere karsi duydugu sevgisizligin nedeni gibi), bunuda bence sadece Drakula filmlerini gunumuze kadar takip eden ve uzerine birkac kitap okuyan arkadaslar anlayabilir. Ayrica film, su ana kadarki en guzel ve seksi Vampir Gelinleri'de seyre cikartmayi basarabiliyor. Muzikler, gunumuz pop kulturu'nun yansimalari ve bu kulture yollanan ince elestiriler, karizma bir Drakula'da filmin diger nimetlerinden. Ole cok pohpohlanmicak ama seyrederken eglendirecek, korku'dan ote gizem vaddeden ilginc bir film "Dracula 2000". Bi adindan kaybediyo ama o kadar da olsun :)
    aykanatd
    aykanatd

11 Aralık 2004 tarihinde eklendi
    çok klasik
    roxtonfan
    roxtonfan

11 Nisan 2004 tarihinde eklendi
    Off ya çok kötü.Bunun yerine Angel izleyin daha iyi...