reloaded-2
6 Eylül 2004 tarihinde eklendi
ilkinden çok daha başarılı bi film aynı kadroyu 3. filmde de koruyabilirlerse başarısız olma ihtimali olmaz. ayrıca artık imhotepin sevgilisene sonsuza kadar kavuşma zamanı gelmedimi?
bence ilk film daha güzeldi ama bu filmde iyi bi devam filmi olarak hafızalarada yer dinmiştir....ayrıca gerçekten başından sonuna izleyiciyi sıkmadan kendini izletebilen bi film olduğunu düşünüyorum...8/10
İlk film kadar iyi değil.Filmdeki çok fazla komedi unsuru filmi bozmuş.İlk filme göre efektler kötü geldi bana.Seneryo berbat. İlk filmdeki Eski Mısır'ın gizemli dünyası yok;ilk filmden alıntı benzer sahneler var.Çok sulandırılmış,ama yine de zevk veren sahneleri de yok değil.İyi sayılır işte...
AŞMIŞ BUNLAR ABİCİM! Brandan ve Rachel sanki birbirleri için yaratılmış.Mükemmel bir uyum. Macera , komedi. aradığınız herşey bu filmde var.tavsiye ederim.
Ya bence film güzelde sonlarına doğru konu saptı mı ne pek izleyemedim Cine 5 te izlemiştim okula gittiğim için uyuyup kalmıştım ama oraya kadar güzeldi özellikle oyunculuk iyiydi
1.sinin yanından bile geçemez.birincisi harikaydı.bu ise tam bir hayal kırıklığı olmuş.o kadar saçma sahneler varki fantastik sinema bile olsa salak yerine koyulmak hoşuma gitmiyor.bu kadar rezalet bir film mi olur yaaaaa..sakın izlemeyin.....
evettt...dediğim gibi neyseki INDIANA JONES geri geliyor...INDIANA JONES IV dün çekimlerine başlanıyor...kadroda HARISON FORD ve SEAN CONERY OYNUYOR...ARTIK BEKLENEN BÜYÜK MACERA NASIL OLURMUŞ GÖRÜLSÜN BİR BAKALIM...YÖNETMEN steven spıelberg...ACABA BAŞKA SÖZE GEREK VARMI!?!
MUMYA mı!?! Derin''nin yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum...birincisinin yanından bile geçmiyor...PROFOSÖR JONES bakalım babasıyla yine neler yapacaklar...umarım ÇİZGİ FİLM HARİKASI!!! AKREP KRAL BU FİLMDE GÖRÜLMEZ!!!