Ben bir denizciyim ve Başucumda Angelina'nın fotoğrafı olmadan çıktığım sefere sefer demem,soğuk kamaramın en sıcak yeridir onun fotoğrafının olduğu yer bir de site sahiplerinden bir ricam var şu ikonların arasına bi alkış bi de öpücük ikonu koysunlar(mümkünse Angelina'nın dudakları olsun) yani çimden geçenleri anlatmak için bu ikonlar yetersiz kalıyo....
Yani arkadaşlar Jolie için seyredilir bu film laflarını bir türlü anlamıyorum. Koca bir film sırf başrol oyuncusu güzel diye izlenip 3 milyon verilir mi yaw? O zaman kızın posterini alın akşama kadar bakın hayret yani. Film mi izlemey gidiyorsunuz, yoksa kız seyretmeye mi? Böyle saçmasapan şey olur mu yaw? Film çok berbat işte. Burası da film forumu. Sırf bir kızı seyretmek için filme iyi denilmez veya seyredilir denilmez. Sinemadan anladığınız sadece bu mu yani?
Yapanların amacını hatırlatayım:'Amaç Lara Croft karakterini tam ve doğru olarak beyaz perdeye aktarabilmek.'TOMB RAİDER YAPIMCILARI. Bunda da çok başarılı olmuşlar. en ufak ayrıntıları bile es geçmemişler.Ve film de çok iyi olmuş bir deneme olmasşına rağmen.Amerikada gösterime girdikten 1 hafta sonra 2. yapıma karar verilmiş. Kısaca oyunu oynamayan,lara croft'un yaşamını tam olarak bilmiyenler filmden anlamazlar.Ama hayranları ve onu tanıyanlar filmin ilk ve denmesinin beklenenden çok daha iyi olduğunu gördüler. Angelina jolie de Larayı canlandırmada çok çok başarılı.Tebrikler.