Filmi beğendim. Süre ve hikaye olarak sıkmadı. Başta biraz gerçeklikten uzak gelse de daha sonra yaşadığımız ülkeyi düşününce gerçekçi olduğu kanaatine vardım.
her detayıyla acıyı izledim. revirin girişinde herkesin ayağının kayması, hastaneye gidemeyiş, çocuklara karşı katı tutum, telefonun çekmeyişi, soğuk, cüzdandaki vesikalık.. böyle ince detaylar beni etkiledi. ayrıca çekim açılarında arkada kalan kişilerin yüz ifadelerini de takip edebiliyor olmayı çok sevdim. Festival filmiymiş. çok hakim değilim bu kavramlara, güzel bir filmdi, izlemenizi öneririm.
Filmde egoist hocalar garip cocuklarimiz uzerindeki baskı anlatilmiş orada gorev yapmiş biri olarak tek sorun bu degil... Ögretmenin saglikcinin memurun yani oraya goreve gelene bahcesarayin halkinin zulmu yobazligi anlatilsaydi keske memurlarin örgüt ile tehdit edilip orgut kampina birakip kacanlar, memura zulm edip cekemeyenler, BAHCESARAY bende Çok buyuk travmasın cok buyuk.... Gorev yaptigim surede beni yildirmaya calisanlarin hicbirine hakkimi helal etmiyorum allahinizdan bulun.... Cocuklarimizi rabbim korusun yetistirilme tarzlari degistirilsin biran önce egitimin encok ihtiyaci oldugu yerlerden biri BAHÇESARAY....