4,1
Pearl Harbor hakkında görüşlerin ?
12 Şubat 2007 tarihinde eklendi
gerçekten izlenmesi gereken filmler arasında bana güvenin ve bu filmi kesin izleyin biraz americalıları pof poflamış ama yinede iyi zaten onun yüzünden biraz puan kırabilirsiniz ama onun dışında kesinlikle izleyin 8.5/10
27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bence hariika bir filmm...
22 Mart 2003 tarihinde eklendi
işi pearl harbour saldırısıyla bitirseler ona bile razıydım.zaten saldırı sahnesini izleyebilmek için 70 dk. pembe dizileri aratmayacak bir film izlemek zorunda kaldım.ama film perl harbour saldırısıyla değil amerika'nın karşı saldırısıyla bitti.filmin adı yaşasın amerika olsaydı hazmedebilirdim belki ama böyle değil işte.
25 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bu filmde herşey var tüm duygular içiçe izlerken insanın içini burkuyor adeta oyunculuklara diyecek bişey yok kusursuz konu mükemmel ve savaşın acı yüzü izleyin şahane bir film çünkü
15 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Tamamiyle yanlı çekilmiş bir film olsa da baskın sahnesine ve savaş sahneleri özel efektlerine laf edilmemeli.
7 Eylül 2004 tarihinde eklendi
mükemmel bir film sinemada izlemediğime pişman oldum gerçekten bir şavaş filminin arasına süper bir aşk ve ihaneti eklemek harika olmuş..filmin sonu gercekten çok duygusal olmuş...
11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
harika ötesi bir savaş filmi. kesinlikle izlenmeli. sadece amerika bu olaydan sonra düşmanına atom bombası atması hiç güzel bir tepki değildi bunu kınamıştım.
24 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
film güzel ama biraz taraf tutuyo gibi geldi bana. pearl harbor’un bombalanmasını 2 saat gösteriyolar atom bombasını da 15 dakkaya sığdırıyolar. aa biz de bunu yaptık işte der gibi. yine de kate beckinsale a olan sevgimden 10/6
21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bence süper bi film kesinlikle kaçırmayın yani daha ne olabilirki bu tarz bi filmde yapılacakların en iisinden biri izlenmeli ...
16 Şubat 2003 tarihinde eklendi
yok canım dışı boya içi boş bi film işte daha fazlası mı var...hoş iyi vakit geçer uzun bide ama çok şey beklenmez..
23 Kasım 2006 tarihinde eklendi
bir savaşı ve bu savaşta yaşanan tutkulu bir aşkın hikayesini anlatıyor pearl harbor michael bay yönetmenliğinde daha da bir güzel olmuş bu film.Ben Affleckve Josh Hartnett ı yıldız statüsüne çıkaran bu film görselliği ve müzikleriyle seyircisini etkilemeyi başarıyor.mutlaka seyredin
24 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Film çok güzel başlıyor ve oldukça romantik bir ilişki izlediğimiz. Yer yer komik yer yer duygusal ancak uzadıkça uzuyor ve artık gelsin şu savaş sahneleri diyor insan..
18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Michael Bay en beğendiğim yönetmenlerden biri. Genellikle yüksek bütçeli filmler çekiyor ve harcanan bütçenin hakkını fazlasıyla veriyor. Bence verilen puan ve yapılan eleştiriler haksız. Kesinlikle izlenmesi gereken ibret verici bir seyirlik. 9/10
25 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Çok başarılı gerçekten.Beğenmemek için bir sebep yok.
9 Ocak 2007 tarihinde eklendi
mükemmel bir filmdi...(3 cd olmasına rağmen)