banadolu
7 Aralık 2002 tarihinde eklendi
o kadar övmüşsünüz ki izlemeden duramadım ama biraz hayal kırıklığına uğradım.evet;görüntüsü,animasyon kalitesi disney'e bin basar ki;karınca z dreamworks tarafından yapılmıştı ve kalitesi müthişti.üstüne üstlük tüm masal kahramanlarını bir araya toplamak fikri de zekiceydi.ama film devam ettikçe tüm bu yeniliklerden klasik animasyona döndü.benim de elimde zeka ürünü bir konuyu anlatan iyi işlenememiş bi film kaldı.yine de yer yer güzel espriler için izlenebilecek bi film ve umarım dreamworks bi daha ki sefere daha iyisini yapar.
Bence Shrek Serisi Hollywood un bir efsanesi Aynı Bilgisayar oyunun da crysis de olduğu gibi.Ben çok filme gitmiştim ben hayatımda bir filmi hergün 5 kere izlememekten sıkılmadım.2001 e göre 2008 in bile animasyon tekniklerini belirledi.DreamWorks e bayılıyorum çok güzel yüz şeyler filan var.