OĞULCAN HEYBEL
5 Nisan 2024 tarihinde eklendi
Film asla ama asla sıkmıyor aksine daha da heyecanlanıyorsun kadının azmine ve başarısına spoiler vermiycem ama öyle bir sahne de hayran oluyorsun ki ağzın açık kalıyor tek kelimeyle harika bi film. Yüzde yüz tavsiye ediyorum ama sonu…
Uzun süredir bi filmi izlerken sinirlerim bu kadar bozulmamıştı.Başrol karakter sürekli poz kesip feminist tavırlar sergiliyor güçlü olmasıyla övünüyor yaptığı şey de yaşlı insanları dolandırıp yalnız başına ölmelerini sağlamak. Filmi rahatsız edici yapan şey bu dolandırıcılığın parlatılması resmen bu çok havalı bir şeymiş gibi gösteriliyor. Netflix işte cidden ergenler için bir platform olduğunu kanıtladı. Sonunda kadının önemsemediği bi adam tarafından öldürülmesi de bence çok sönük kaldı şahsen beni tatmin etmedi. Oyunculuklar iyi senaryo saçmalıklarla dolu beceriksiz mafya klişesi mevcut. Başrollerin ölmesi gereken durumlardan mucizevi kurtuluşları gibi gibi. Gidip bu berbat filmi unutmaya çalışıcam şimdi.
İzlediğim en saçma ve sinir bozucu filmdi. Kadın para doyumsuzluğundan dolayı insanları dolandırıyo, tamam gayet normal bir film için ama çok saçma olan şey kadının "kadınlar güçlüdür, erkekleri yeneriz" demeye çalışırken bir (birçok) kadının hayatını mahvetmesi. Kadın korkusuz ve güçlü bir kadınım imajı yaratmaya çalışıyor ama bunlar sadece para için güçlü olduğu için değil cidden çok saçma. Bu filmi izlemediyseniz lütfen bunu izleyerek vaktinizi boşa harcamayın dakikalarınıza yazık.
Konu fena değil ama berbat işlaşlenmişspoiler: En baştan pısırık doktora gitseler olay çözülcek . Başrol kurnaz avukat mı. Paralel evrende lezboş polat alemdarmı belli değil. Kadını mafya kaçırıyor korkudan altına işiyeceğine mafyayı tehdit ediyor hemde eli kolu bağlıyken. Çok rahat çok profesyonel sahnesi eksik bi film 😄. Başo harcanan saatler tipik mafyalı türk filmlerinin Amerikan versiyonu nasıl olur sorusunun cevabı.
Farklı bir film. Filmi izlerken her karesinde etrafınızda yaşananlardan da örnekler bulacaksınız. Filmin sonu ise tam bir ders niteliğinde. Zevkle izlenebilecek bir film.
Sonu hiç olmamış saçma Amerikan yapımı bir film. Filmin başından son çeyreğine empati duygunuzu çok iyi harekete geçiriyor ancak sonu zorlama bir “one man army” tarzında yüzünüzde buruk bir ifade bırakabilir.
Je suis tres hereux que j'ai vu ce film. L'histoire est étonnante et saisissant. Il vous choque a chaque pas. spoiler: Au bout du film, j'ai pensé que cela finirait comme injustice, mais cela vous choque encore. Je vous le conseille fortementspoiler:
Peter Dinklage görünce izlemeye karar verdim fakat malesef izlediğim en kötü netflix filmlerinden biriydi. spoiler: Bir yapımda kötü adamı bu kadar kötü gösteremezlerdi :) Bir takım olaylar yaşandıktan sonra intikam değil de birlikte iş yapma fikrini kim öne attıysa bir adım öne çıksın lütfen ki daha sonraları şahsın adının geçtiği yapımları izlemeden hızla geçelim.. Aslında kötü bir konusu yoktu filmin ve oyunculuklarda iyiydi filmi zorla nasıl berbat bir hale getiririz büyük bir çaba, bir amaç göreceksiniz yada bunları görmek yerine izlememeyi tercih edebilirsiniz :=)
zor fllm begenen kişi olarak diyorum güzel film.bu filmide begenmeyen ne bileyim özelikle o sarı cihanın herşeyi her zoru basardıktan sonra gidip o gariban tarafından oldulurmesi yokmu :D wayy be o sahneyi tekrar tekrar izledim kesinlikle izleyin