3,9
Oblivion hakkında görüşlerin ?

8 Nisan 2025 tarihinde eklendi
Ben yine anlamadım. Ölen adamın klonumuydu öyleyse evi neden 3 yılda buldu. O kız çocuğu kocasından mi klondan mi. En son gelen adamın kendisimiydi klonumuydu. Son kısımda takıldım kaldım 樂 genel olarak güzeldi ama şu klonlar işi fena bozdu..
27 Eylül 2023 tarihinde eklendi
olumsuz eleştiride bulunanlar yok sıkıcıymış vasatmış. bal gibi iyi film. illuminati karşıtı konusu olduğu için gözden düşürmeye çalışıyorsunuz
17 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Filmin sonunda gelen Jack Kavga ettiği Klonumuydu Yada Uzaya gidip bombayı patlatan kimdi Filin sonunda aklım karıştı Lütfen biri anlatsın spoiler:
6 Kasım 2021 tarihinde eklendi
Güzel film, olaylar yavaş yavaş açıklığa çıkıyor. Güzel bir bilim kurgu, senaryosunda güzel, kurgu da güzel, tavsiye ederim
23 Eylül 2021 tarihinde eklendi
oyunculuk konu seneryo hepsi harika… ama birde sonu mantıklı bitseymiş süper olacakmış… mutlu son olsun diye saçmalamışlar
1 Kasım 2020 tarihinde eklendi
Interstellar ve Arrival (özellikle Arrival) da sonra çok yavan. Independence Day e referans ile netice.Abartılacak bir film değil. Ancak keyifle seyredilir. 20 defa Arrival seyretmişimdir. Bunu ikinci defa zor belki.
17 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Tom Cruise gibi bir yıldızın başrolda olduğu filmin aksiyon sahneleriyle göz doldurdu. Gerçekten çok kaliteli bir yapım. Fakat ses efektlerin de vasat olduğunu düşünüyorum. İzlemenizi tavsiye ederim.
8 Aralık 2019 tarihinde eklendi
sade dogal görsellikve müzik iyiydi ..zayifti genel olarak ..yinede emeklerine saglik...............
16 Mayıs 2016 tarihinde eklendi
Bu filmi beğenmeyen açık ve net olarak film izlemekten anlamıyordur. Pişmayan olmayacağınız bir film. Tom cruise zaten ayrı
27 Temmuz 2015 tarihinde eklendi
Filmin değişik bi konusu var ama film sanki bilgisayar oyunu gibi ayrıca konuyu anlamak için filmi yarısına kadar izlemek gerekiyo.Tomun oyunculuğu güzel ama film gereğinden fazla uzun.10/7 Tom için...
sinema
1 ziyaretçi
19 Nisan 2015 tarihinde eklendi
Bu bütçeye rağmen böyle bir film çekmek hiç olmamış. Filmin izlenir olmasındaki en büyük etken bu bütçenin sağlamış olduğu görsellik. Film tamamen Tom Cruıse üzerinden yürüyor ve bu geriye kalan cast'e en büyük saygısızlık. İyi bilim kurgu filmlerinin peşine düştüğümüz bu günlerde daha iyisini izleyiciye sunmak filmi tepeye taşıyabilirdi. Aksiyona doyamadığımız bir film olmuş.
1 Mayıs 2016 tarihinde eklendi
Kıyamet sonrası teması gayet sıradan. Çoğu aksiyon, bilim kurgu filmi gibi çekici atmosfer ve olayların patlak vereceği bir yan hikaye ile süslenmiş.
23 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
BAŞTA SIKICI GELEBİLİR AMA SÜPER BİR FİLM 1 HAFTA ETKİSİNDEN KURTULAMADIM GERÇEKTEN HARİKA AKSİYONUN GELDİĞİ SON NOKTA KESİNLİKLE İZLEYİN...
18 Şubat 2014 tarihinde eklendi
değişik konulu enteresan bir filmdi. Durağan yerleri çoktu özellikle de başlarda ama gene de herhangi bir değiştirme isteği olmaksızın film kendini izletiyor.
sinema
1 ziyaretçi
17 Şubat 2014 tarihinde eklendi
spoiler: Yaşadığı hafızasal ikilemin arasında kalan an karekter Jack Haper'ın kendi dünyasına ve karısına olan özleminin bir okadarda yeni düzenle dayatılan iş ortağı aynı zamanda karısı ile olan uzak ve şaibeli ilişkisinin iyi ele alındığı bir film