Fırıncının Karısı
    1,9
    Fırıncının Karısı hakkında görüşlerin ?

Gündağ
    Gündağ

10 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    gidilmeyecek bir film şive yapmislar ama alakasiz olmus kotu olmus kadroya inanipta gitmeyin paraniza yazik olur cidden..
    Hakan K
    Hakan K

8 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Ya hayatim boyunca boyle bir film berbat konusu olan vasat saçmalık film görmedim lanet gelsin ya verdiğimiz para nasıl bogazinizdan geçiyor emek hırsızları iğrenç ve ötesi kesinlikle kimse gitmesin paranıza yazık net
    Ayse S
    Ayse S

6 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Hiç güzel bir film değil. Ne vaktinizi ne de paranıza harcamayın. Komediymiş ama gülecek hiç bir şey bulamadım maalesef
    Nurcan K
    Nurcan K

6 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    çok büyük hayal kırıkligı.iHayatimda ilk defa cinamadan filmin yarisinda ciktim.Anlamsiz bir konu.Ders alincak mi degil gülünecek mi degil duygusal mi degil yani boş bir film
    Lrem Y
    Lrem Y

6 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Cok kotu Gülmek icin girdik ama olmadi Cok anlamsiz ve gereksiz bir film verdigim paraya acidim igrenc otesi birsey zaman israfi 1 yildiiz bile hakketmez gercekten cok kotu! Ilk defa yorum yapiyorjm gercekten Cok kotüydü ilk yariya kadar bile zor dayandik bitirmeden ciktik. spoiler:
    Murat A
    Murat A

5 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    boş zamaninizda bile izlenmez. bu paraya gidin bir piknik alaninda guzelce mangal yapin yiyin daha iyi.
    Selma U
    Selma U

3 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Türk filmlerinin içinde en berbat bir film , halkı bu kadar aptal yerine koyan bir senaryo, yönetmen ve oyuncu ekibi olamaz bilet param haram olsun diyecek kadar kızdım hem zamanımızı işgal ediyor, hemde maddi zarar veren bir film, sakın gitmeyin...
    Bahar G
    Bahar G

3 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    şive komedisi yapmaya çalışılmış, ilk perdede uyuyup ikinci perdede çıktım. bir de üstüne büşra pekin ve alper kul'a şive asla oturmamıştı.
    ismail e
    ismail e

3 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Kesinlikle tavsiye etmem çok amatörce yapılmış bir film 5 kişinin etrafında olan bir film, çok sıradan
    Zerdeçal
    Zerdeçal

1 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Alper Kul'un oyunculuğu çok iyiydi. Filmin en komiği Korhan Herduran'dı. Ben kızımla izledim. Çok büyük beklentiniz olmasın. Eğlendik.
    Normandi
    Normandi

1 Ekim 2019 tarihinde eklendi
    Konu ilginç, oyunculuklar iyi; şamatası var.
    Daha iyi olabilirdi bazı açılar vs.
    Bence daha iyi bir fikriniz yoksa gidip izlenebilir.
    Lale
    Lale

30 Eylül 2019 tarihinde eklendi
    İlk yarısına kadar zor dayanadım.vakit ve para kaybı..☹️sinemada bukadar kriz varken böyle bir film nasıl cekilmis aklım almadi.

aytaç a.
    aytaç a.

29 Eylül 2019 tarihinde eklendi
    Çok kötüydü tamamen zaman kaybı lütfen filim yapmış olmak için bir iş yapmayın onca harcanan paraya filim rulosuna yazık !!!
    Cevat Y
    Cevat Y

29 Eylül 2019 tarihinde eklendi
    Bir yıldızı bile işaretlemek istemeyeceğiniz bir film. Saçmalık, hırsızlık, film değil dolandırıcılık
    Gamze A
    Gamze A

28 Eylül 2019 tarihinde eklendi
    Hayatımda bu kadar vasat bir türk filmi izlemedim. İzleyemedim de zaten ikinci yarıya kadar bir umut belki mantıklı bir sahneye denk geliriz, ya da kaliteli bir espriye rastlarız diye bekledik durduk. Alper Kul, sana yakışmadı. O kaliteli oyunculuk siciline bu film hiç uymadı. GİTMEYİN. Açın evde kanal 7 de ki hint dizilerini izleyin daha iyi 😃