Mert H
1.352 değerlendirmeler
14 Mart 2020 tarihinde eklendi
Filmin akışı, amacı, kurgusu ve bellii bir senaryosu yok. Gerçekten yok. Komedi filmi ancak tek bir komedi unsuru var o da bebeğin midesinin bulanarak insanların üstüne kusması falan. Rezalet, vakit kaybı.
Başlarda güldük eğlendik ama git gide saçma bir hal almaya başladı. Seyirci, yönetmen ne anlatmaya çalışmış demekten filme adapte olamıyor. Hele bir de anlamsızca biten SON. Zil çaldı.. Öldüler mi kaldılar mı? Filmin devamı gelecekmiş gibi..
Film amatörce yapılmış. Sonu berbat ve saçma sonlu bir film. Türk sinema sektöründe yeniler galiba. Senarist ve yönetmen aynı. Bu adamın yazdığı ve yönettiği hiçbir filmi izlemek istemiyorum
Hayatımda izlediğim en saçma, en ne anlatmak istediğini anlatamayan filmdi. Ne komedi, ne dram, ne romantik. Bunu yazan yazmışta, oyuncular böyle bir projede yer almayı nasil kabul etmiş tüm film boyunca bunu düşündüm. Mantıksız o kadar çok sey var ki filmde. Bu sektörden anlamıyorum ama altında baska bir sey var heralde diye düşünmeye başladım. Su filmi çekelim de bütçeyi su kadar gostersek, su kadar para alsak falan gibi bir seyler heralde. Yoksa mantıklı bi insanin yazacağı, çekeceği, oynayacağı bir film olamaz. Emeğe yazık. (Yorumumu yayınlamak için yıldız vermem gerekiyormuş malesef, ama 1 yıldızı bile hak etmeyen bir film)