Mert H
1.340 değerlendirmeler
14 Mart 2020 tarihinde eklendi
Türk komedi filmleri ile kıyaslandığında ortalamada, en azından orijinal konusu ve akışı olan bir film. Mizah seviyesi ve oyunculuklar olarak ortalamada denilemeyecek olsa da Müge Boz'un aşırı güzelliği ve muhteşem oyunculuğu ile ortalama puanı kesinlikle hak ediyor.
Özensizlikle başlıyor özensizce bitiyor. Dramatik kurguda nerede ise tek bir olgu çatışması var; yan ögeler zayıf ve öylesine yerleştirilmiş. Komik olma durumuna gelince , neyse bu konuya girmesem daha iyi olur bu bir tez konusu olabilir. Verilen emek ve oyunculuk uğruna 3 yıldız veriyorum. Yeni çalışmalarda başarılar dilerim.
Şuanda virüs var 2020de kaç milyar insan öldü diyolar gazetede geleceği bilmiş gibi en çok kötü olan Amerika dediler o bile çıktı çok güzeldi bnce genede
Hayatım boyunca gittiğim en iğrenç,berbat ötesi film denemeyecek bir zımbırtı. Filmin %99 u elemana tokat atmakla %1 i diyalogla geçiyor. İkinci yarıya kalmadan çıktık. Verdiğimiz 28 liraya ve zamanımıza yazık oldu.Ayrıca filmde kıyamet kopmuş, herkes aç ama kadınlarda makyaj maşallah yani. Senaryo, kostüm uyumsuz . Bütün berbatlık var. GİTMEYİN. YAPIMCI PARAMIZI GERİ VERİN.
İlk defa böyle bi yerde yorum yapıyorum 0 puan olsa onu vereceğim senaryosu konusu oyunculuk berbat bu kadar bi rezil film görmedim bu senaryoyu yazan kişiye tavsiyem bir daha yazmasın harcadığımız zamana ve bu filme harcanan paraya yazık günah
Bu film mi? Yoksa! Dandik bir televizyon kanalından 100TL karşılığı sipariş edilmiş telefonun kutusundan çıkan hıyar mı? İnanın hıyarı tercih ederim...