Metruk
    3,1
    Metruk hakkında görüşlerin ?

Being alone with Tamam nature
    Being alone with Tamam nature

28 Eylül 2023 tarihinde eklendi
    Öncelikle film içerisinde korku ögeleri barındırsa da korku filmi değil. Klasik bir bilimkurgu filmindeki gibi dünya dışı (yani uzaylıları) konu ediyor. Spoiler vermek istemiyorum. Ama yönetmenin kendine has bir üslubu var beğenirsiniz beğenmezsiniz. O size kalmış. Kimse filmi sevmek zorunda da izlemek Zorunda da değil. Ama madem yorum yapacaksinız o zaman izlemek zorundasınız. Çünkü bu sitenin ziyaretçilerine karşıI aldaticı ya da yanılticı bilgi vermek bir saygısızliktır. En azindan izleyip beğenmezseniz belirtebilir yorum yapabilirsiniz.
    Türk Sineması için yenilikçi duran vfx ve CGI daha da geliştirilebilir. Tanınmış
    oyuncular yok denebilir. Eksiklik midir ona bir şey diyemem. Ama Yok olmaya yüz tutmuş Türk Sineması için can suyu
    olabilecek bir yapım eksikleri olsa da. Bence bir teşekkürü hak ediyor Zaim Brothers.
    Eğer Türk Sineması gelişmiyor diyorsak, Hollywood ve Avrupa Sinemasına göndermeler yapıyorsak bu biraz da yapicı değil yıkıcı eleştirilerimizdendir. Biz sahip çıkıp daha iyisi için yapicı eleştiriler yapmazsak nasıl gelişecek Türk Sineması. Türkler anlamaz, yapamaz diye kestirip atması kolay.
    Bence bu özgüvensiz bir bireyin motivasyonu. Sen destek olursan Türkler sinemada da sanatta da başarır.
    the provider
    the provider

17 Eylül 2023 tarihinde eklendi
    sırf bu yorumu yazabilmek için üye oldum . gafketime geldi fragmanını otobüste oksijensiz ortamda izleyip gittim filme dörtte üçünü izleyebildim çok çok kötü basit oyunculuk yerlerde konusu zekayla daşga geçecek kadar basit olay örgüleri bağlantıları pamuk ipliğinde bir film aklı olan frqgmanını dahi izlemesin
    DipSomAnN 58
    DipSomAnN 58

17 Eylül 2023 tarihinde eklendi
    Filmi dublajlı olarak izleyeceğimizden haberimiz yoktu. Oyunculuk ve animasyonlar Flash TV kalitesi altında.