2,2
Cin-si Bozuk hakkında görüşlerin ?

15 Mart 2020 tarihinde eklendi
Gelmiş, geçmiş hatta gelecekte vizyona girebilecek en kötü film olabilir. Gereksiz küfürler, sıfır kurgu. Vakit kaybı, kesinlikle izlenmez.
7 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Gördüm görebileceğim en saçma filim kimseye tavsiye etmeyeceğim kadar kötü.ve küfür dolu salakça boş bir yapım zamaninza yazık gitmeyin
9 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Şuan sinemadayım ilk yarı bitti hayatimda izledigim en igrenc en berbat en vasat sinema filmi oyunculuk sıfır konu yok sadece +18 küfür 22 tl yi düşürsem belki biri bulurdu bi işine yarardı boşa gitmemiş olurdu 
14 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Film çok kötü oyuncuları gram rol yeteneği yok hep küfür üzerine saçma bir film zaman kaybı gitmenizi tavsiye etmem
7 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Lânet olsun sizin ekibinize de filminize de size paramı geri verin ulan midem bulandı kesinlikle önermiyorum
12 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Saygı, kalite ve içerik olmayan bol küfürlü sadece bende bu piyasada varım diye yapılmış. eleştiri bile yapmaya değmeyecek kadar kötü bir filim... Türk sinemasının geldiği son nokta.
7 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Berbat midem bulandı karnım ağırdı tuvalete gidiyorum SAKIN GİTMEYİN SEVGİLİMLE GİTTİK PİŞMAN OLDUK
sinema
1 ziyaretçi
20 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Absürt komedi olduğunu bilerek izlediğinizde keyifle ve kahkaha ile izleyebileceğinizi bir film. Ekip çekerken çok eğlenmiş. Bu da perdeye olumlu olarak yansımış.Dediğim gibi bu filmi izleyen Absürt komedi olduğunun bilincinde olarak izlemeli.
Film öncesi konuşmalar:
......................
"Kanka nabalım?
Türk sinemasını rezil edelim.
Hmm.Ok"
9 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Sadece cinsellik ve küfürden ibaret yapılmaya çalışmış bir komedi. Korku yazdığına bakmayın, hiç korku sahnesi yok. Üzgünüm ama beğenemedim, parama yazık.
8 Eylül 2019 tarihinde eklendi
zaman İsrafı izleme
saçma salak bi konusu var salak salak espiriler boş boş boş boş boş boş boş boş
16 Eylül 2019 tarihinde eklendi
İĞRENÇÇÇ BU KADAR KÖTÜ BİR FİLM DAHA İZLEMEDİM PARAMIZA YAZIK OLDU YÖNETMEN YADA SENARİST BÖYLE BİR FİLMİ ORTAYA CIKARIP VİZYONA NASIL SÜRDÜNÜZ ÇOK MERAK EDİYORUM BU YORUM LÜTFEN DİKKATE ALINSIN. KÜFÜRLERİ GÜLDÜRDÜGÜNÜ MÜ SANIYORSUNUZ HELE Kİ BİTİŞİNİ NASIL BAĞLAYAMADINIZ O AYRICA BİZİ ÇOK ŞAŞIRTTI NEYSE İŞİN ÖZÜ REZALET BİR FİLMDİ HEM ZAMANIMI HEM CEBİMDEKİ PARAYI ÇALDINIZ . KESİNLİKLEEEE GİTMEYİN BİZLER GİBİ PİŞMAN OLMAYIN ..