bunyamin29
9 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Hint filmlerine ayrı bir ilgi duyuyoruz ve izlemeye çalışıyoruz.Özellikle Aamir Khan ve Salman Khan olunca izlemeye çalışıyoruz.Filme gelirsek güldüren bazen duygulandıran şarkıları ile coşturan harika bir film olmuş.Sevginin Gücü filminden sonra tekrar Salman Khan filmi izlemek güzel oldu.Bence gidin ve izleyin çok güzel mesajlar verdi sıkılmadan izledik.Hikaye Sevginin Gücü gibi değil çok farklı ama güzel bir film.Katrina Kaif onunda filmde rol alması çok güzel oldu..
Anladım ki Hint filmi sevmiyorum ! Sanırım benimle ilik bölümü izleyip ,ikinci seansta ayrılanlar hiç sevmiyor ,ben yine sabredip son beş dakika kala çıktım yine de sabırlıymışım.Hikayesinde bazı milli, ailesel ve örfi konularla genel izleyiciyi çoşturma,yakalama çabası bizdeki çoğunluktaki filmlerimize benzese de tek ayıran kısmı olur olmadık yerde hooop diye oyuncuların birden dans ekibine dönüşmesi 😃 Hint filmi seviyorsanız gidin ,yürek burkan Türk filmlerini de seviyorsanız da içine absürd öğeler girmiş halde izlemek için gidin 😭Dram,komedi ,müzikal ve senaryosuyla envai çeşit yere dağılan ,kel alaka mutlu sonlara varabilen bir film nasıl oluru görmek için gidin derim ,ha bi de sabır testi yapmış olursunuz 👍🏻☺️Senaryoda tutarsızlıklar var ;bulduğu kız kardeşine adını sorunca bilmiyorum deyip akabinde eski adını söylemesi gibi😂 Bi de avm olmasın dükkanım mantığıyla başlayan film sonrasında tam zıt bir tutum sergiledi ben bişey anlamadım ,tam bir çorba anlayacağınız👍🏻
Güzel bi film olmuş. Dram komedi neşeli müzikler ile severek izleyeceğiniz bi film olmuş bence. Eşimle severek ve zevk alarak izledik film boyunca hiiç sıkılmadık