Ridvan G
1 değerlendirme
30 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
Aykut enişte tam bir aile komedisi çok keyifli şahane bir film olmuş. İnşallah gişede hak ettiği ilgiyi görür de böyle güzel filmler çekilmeye devam eder
Filmin bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim keza bir çok Türk komedi filminde yarıda bırakıp çıkmak zorunda kalıyorum ama bu sefer yanıldım. Çok ağır küfür içermiyor sade bi komedi
Arkadaşlar bugün izledim, normalde internette ünlenen fenomen denen insanların filmlerine gitmem ama bedava biletim vardı vizyonda izlemediğim bir bu film vardı gideyim dedim. Pişmanda olmadım çok az denecek kadar küfür vardı, ( cem yılmazın dediği gibi uyuşturucu satıcısını oynuyorum, istanbul türkçesi konuşamam) hayatın içinden bir hikaye anlatırken ufak tefek argo oluyor. Ama onun dışında güldürmeyi başarmış filmde, çok eğlenceli, keyifli bir konusu var. oynayanlarda bilindik tanıdık yüzler. İşin özü ailece izlenecek, çok keyifli ve eğlenceli bir film olmuş.
Ailecek izlenebilecek gerçekten çok komik bir film. Bel alti esprileri yapmadan da guzel bir komedi filmi yapımına cok guzel bir örnek. Tek üzüntüm böyle filmlerin vizyonda gereken ilgiyi görmemesi. Herkese şiddetle tavsiye ederim. Şu sıralar gülmeye gerçekten çok ihtiyacımız var
Valla cok guzeldi cok eylendik tavsiye ederim bidaha izlerim okadar guzeldi enistem hediye etmisti gittik once ise yaramaz enes baturun sandim sonra cok gulduk
Cem Gelinoğlu'nu ilk olarak Ali Kundilli 2 filmini sinemada izlemiştik ve çok gülmüştük.1.ci filmi niye izlemedik demiştik oda güzeldi sonradan izlediğimizde.Şansımı Seveyim tek kelimeyle müthiş ötesi idi ve kendisinden yeni filmler bekliyorduk.Aykut Enişte çıkınca daha önceki filmlerini sevdiğimiz için bunada hemen gittik ve çok beğendik.Muhteşem bir film olmuş ailecek izlenecek gülünecek eğlenecek filmlerden olmuş.Cem Gelinoğlu bence çok başarılı bir komedyen olarak devam ediyor.Kendisinden yeni filmler bekliyoruz bu arada Aykut Enişte 2 gelmelidir
Bu güne kadar izlediğim en iyi komedi filmlerinden birisi . Gülmekten gözlerimden yaşlar aktı, emeği geçen herkesin ellerine sağlık çok güzel bir iş çıkarmışlar.
Gayet keyifli bir film.Bazı sahnelerine gercekten cok güldüm .Her Türk filminde olduğu gibi argo kelimeler var ama genel icerigi ve oyuncular cok iyiydi.Kesinlikle tavsiye ederim
İzlemeye değer, aile sıcaklığında ,samimi yer yer güldüren bir film olmuş. Günlük hayatınızdaki sıkıntılarınızdan 2 saatçik de olsun uzaklaşmak istiyorsanız bence bu filme gidin. İyi seyirler...
Çok güzel bir komedi filmi olmuş, bu zamanda komedi filmi olunca insanların aklına hep küfürlü bel altı espriler geliyor ama bu film ondan biraz arındırılmış olması beni sevindirdi. 2 saatinizin boşa gitmeyeceği güzel bir film tavsiye ederim. Ayrıca komedi filmi olsa da filmin sonunda verilen mesaj da ayrı güzeldi.