Güzel eğlenceli bir film. Çok güldüm. Belden aşağı espiri dozu biraz fazla kaçmış ancak. Oyuncular gelecek vaadediyor. Üzerine biraz daha düşünülmüş olsaydı mükemmel bir film olurdu
Film oldukça sıcak, samimi ve eğlenceli akan bir yapıya sahip. Kahkahalarla gülünecek bir film olmasa da yer yer gerçekten güldürmeyi başarıyor. Melis Babadağ, hem oyunculuğu hem de güzelliği ile Cem Gelinoğlu'nun önüne geçmiş gibi görünüyor. Bunun haricinde filmin müzikleri, film kalitesinde değil sanki öylesine konulmuş gibiydi. Sahneye uygun müzikleri bir kenara koyun, hemen hemen tam ters duygudaki müzikleri dinledik. Aynı zamanda filmin sonunda gelişen olaylar için daha fazla yer ayrılmalıydı diye düşünüyorum, oldu bittiye getirilmiş gibi. Aile Arasında filmi ile benzerliklerinin olduğunu da belirterek, son zamanlarda izlenebilecek en iyi Türk komedi filmlerinden birisi olduğunu söyleyeyim.
Son yıllarda bu kadar keyifli bir Yerli Komedi izlememiştim. Hatta ertesi tekrar izledim. Oyuncu seçimleri çok çok yerinde olmuş. Kesinlikle bu film seri haline gelmeli ve devamı çekilmeli. Ellerinize sağlık.
Kim ne derse desin. On numara 5 yıldız bir filmdi. Türk komediler arasında en iyisidir. Gülmekten Ağlayarak izledim. Mükemmel Oyunculuk.... Sadece Sinemada İzleyemedigim İçin Üzüldüm. Keşke Sinemada İzleseydim...