Sinema kurgu temeli cok saglam profosyonel gercekten asalakca ve kufur icermeden aile ile izlenebilicek super akici filmdi hasret kalmisiz uzun zamandir kaliteli turk komedi izlememisdim Ali sunal tarzi ahlak disi zaman kaybi Ne oldugu berlirsiz filmerin kalite farkli super film olmus basarilarin devamini dileriz harika insanlar buntoplumun alt yapisinin bilincinde kurgulanmis guzel filmdi Tesekkur ediyorum
Abi mutlaka Aykut enişte 2-3 u çekmen lazım önyargılı yaklaşmıştım ama beni çok yanılttin ve ilk defa bir filme yorum yapıyorum Çok ama Çok beğendim küfür olmadan komedi olduğunu gosterdigini düşünüyorum aile arasında dan daha komik daha samimi daha romantik bı film yapmışsın helal olsun
Saat 04.30 Netflix'den izlediğim bu film ben en iyisiyim diyenlere taş çıkartıcak seviyedeydi gerçekten bayıldım bu kadar iyi bir film beklemiyordum çok şaşırttı harika ötesindeydi harika !!
Çok güzel ve sıra dışı bir senaryo. Mithat ve Aykut ikilisi çok güldürüyor. Fakat Anneye hakaret hiç yakışmamış. Filmin sonuna doğru sanki biraz fazla duygusal ama izlediğim en güzel komedi filimlerinden.
Film son yıllarda izlediğim en iyi türk komedi filmi denebilir.Akıcı ve komik film. Cem Gelinoğlu’nun komedi anlayışı vine döneminden beri gerçekten başarılı. Melis Babadağ’la güzel bir ikili olmuşlar izlemenizi tavsiye ederim.