sağlam bi film. İki kardeş, FBI ajanı, Bababları hatta işini doğru yapamayan Rocco bile karizma filmde. bence Karizma filmin hak ettiği en önemli sıfat...
Snatchten sonra seyretmekten bu kadar zevk aldığım başka bir film yok..Kesinlikle 1 kez bile olsa izlemelisiniz,William Dafoedan oyunculuk dersi adeta:)..
Filmi ilk izlediğimde beğeniden dona kalmıştım. Tarantinonun daha açık sözlü, Guy Ritchienin "Snatch" ve "Lock Stock and .." tarzının daha keskin hatlı ve cüretkar hali bir araya gelmiş, karşımıza bu harika başyapıt çıkmış. İralandalıların karakter özü olan deliliği özellikle Flannery ve Reedusun başarılı parformansıyla çok güzel bir şekilde perdeye aktaran Troy Duffy övgülü sözleri yanında bir çok ödülü de hak etmiş kanımca. Filmde "F.ck" kelimesinin 100den fazla kullanımı seyirciyi rahatsız etmekten ziyade espri haline gelişiyle eğlendiriyor. Bence kült bir şehir kahramanlığı hiakyesiyle arşivlerde yer alması gereken bir başyapıt. Benden 10/10 aldılar. 2.sini sabırsızlıkla bekliyoruz..
film gerçekten güzel..ama verdiği mesaj iyi değil..adaleti ancak Allah sağlar..bu alemde ya da ya da diğer alemde..Allah adaleti zorbalıkla yerine getirmesi kimseyi görevlendirmez..gönderdiği peygamberler bile iyiliği emrediyorlardı..
harika bir film konusu çekimi herşeyi spr yapılmış herkese öneririm kesinlikle izleyin derim başlarında güzel görünmeye bilir fakat izledikçe heycanı ve aksiyonu artıyor spr bi film
Hukuk sistemini ve ahlak değerlerini ustalıkla sorgulayan bir polisiye aksiyon. Kesinlikle kendi türünde emsalsiz bir yapıt. Bu nedenle mutlaka izlenmesi gerekir. Ayrıca Willem Dafoe'nin usta oyunculuğu da atlanmamalı. Benim beğendiğim diğer bir şeyse filmin müthiş müzikleri. Kısacası seyir zevki yüksek bir film. Ama konu daha iyi işlenebilirdi. Bu senaryodan daha enteresan şeyler çıkabilirdi diye düşünmeden de edemiyorum. 8/10
Willem Dafoe ye bir kere daha hayran kaldığım bir film. Sıkılmadan tekrar tekrar izlenebiliyor çünkü kurgusu, olayları anlatışı mükemmel ve herşeyden öte düşündürücü bir film. Dvd sinin 5 YTL olması da cabası. Bence arşivlik bir film. Herkese öneririm.
İlk başlarda sıradan bir film gibi geliyor fakat sonradan film gibi film kavramı ile karşılaşıyorsunuz. Tat almanız için alt yazı seçeneğinideneyin. Çünkü TR dublaj kötü oturmuş.