Şehrin Azizleri
    4,3
    Şehrin Azizleri hakkında görüşlerin ?

orlego
    orlego

5 Mart 2010 tarihinde eklendi
    The Boondock Saints IIi dün akşam izledim ... bittiği anda 3. sü nasıl olacak acaba diye bir meraka kapıldım ... The Boondock Saints 1 = çok güzel, The Boondock Saints 2 = mühtiş The Boondock Saints 3 = ? (sanırım harika olacak umarım çekilir)
    badmet
    badmet

22 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    arkadaşlar filmin 2cisi amer,kada çıkmış türkiyede sinemalara girermi bilmiyorum ama ilki gibi oda süper gözüküyor en azından fragman öyle :)
    sahan33
    sahan33

5 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    Aksiyon filmi sevenlerin mutlaka izlemesi gereken bir film.Tam bir kült yapım.Eğlenceli dialoglar,sert aksiyon sahneleri ve tabii ki Rocco :))Aksiyon filmi sevmeyenler izlemesede bişey kaybetmezler.10/8
    kaan-1022
    kaan-1022

25 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    gerçekten harika bir film.bu filmden çok etkilendim.harika herkesin izlemesini isterim.
    drhanniballecter
    drhanniballecter

30 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Ya bu filmi beğenmeyenleri ben beğenmiyorum, filmin güzelliğini şurdan anlayabilirsiniz! hem salt aksiyon sevenleri hani şu meşhur vurdulu kırdılı filmleri sevenleri koltuğuna çiviliyor, hemde film ilerledikçe kurgusuna hayran olup vermek istediği mesaja da kendi kendinize kafa sallamaya başladığınız Şeytanın avukatı( Şeytanın avukatının kurgusu, msj vs ne ulaşabilecek pek film yokturya, ama bu anımsatıyor en azından) vari filmleri sevenleride koltuğuna çiviliyor ve tabii oscarlı yıldız dafoe nin oyunculuk şovunu izlemek için bile harika bir film.
    periyost
    periyost

16 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    gerçekten beyazperde puanı tam bir fiyasko. mümkün değil bu film 8.5 etmez. max 6. film yenilik getirmiyor. fikir kurgusal işlenmemiş (tek eksiği bu değil ya neyse...). eğer bu filmdeki fikir hoşunuza gittiyse size tek tavsiyem:V for Vendetta...seyredin görün adalet nasıl sağlanır.
    Tolga Tütüncü
    Tolga Tütüncü

30 Mart 2009 tarihinde eklendi
    tamam kötü demiyorum ama bu puan böle yorumlar biraz abartılı olmuş
    fbliferhat1907
    fbliferhat1907

23 Mart 2009 tarihinde eklendi
    izlediğim izleyebileceğim en etkileyici film
    10 üzerinden 10
    alex-cimi
    alex-cimi

6 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Bu film bu puanı nasıl almış hayret ediyorum :S Bu filmi bu kadar neden abarttınız onuda anlamadım açıkcası..Benim için vasat bir film..ne müthiş bir sahne gördüm ne başka birşey kara murat adamın üzerine atlıyo 15 metreden öldürüyor diye saçma deniyor bunun aynısı 2001 yılında yapılıyor ama anlamsız bir film olduğu için ilginç deniyor veya müthiş deniyor veya tüylerini diken diken yapıyor vs vs kurtlar vadisinde birbirlerine 10 metreden ateş ediyolar vuramıyo bu ne saçmalık deniyor bunda 3 metreden 70 e yakın birbirilerine ateş ediyolar anca 1 tane denk geliyor daha buna benzer 40 tane örnek yazardım ama tadınızı kaçırmak istemiyorum..merak edenler izlesin merakınızı giderirsiniz en azından..zamanım boşa gitti veya ben bu müthiş filmi anlayamadım..Filmi azda olsa oyuncular kurtarmış o kadar..Battal gazi,karamurat,tarkan vs daha iyi benim için..6,5/10
    iyi seyirler..

bu film hayatımda 19 kere izlediğim ve hayranı çok fazla olduğum tek film
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

17 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    bu müthiş kardeşlere kendinizi kaptırmadan edemiyorsunuz.bir saniye bile sıkmayan bir film,izlense çok iyi olur,öneriyorum.sürükleyici,kurgu yerinde,oyuncular da belki çok göz önünde olan aktörler değiller ancak rolleri için biçilmiş kaftanlar.
    serhatisci61
    serhatisci61

6 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    film dediğin böyle olur..tekrar tekrar sıkılmadan kendini izletir..süper bir film..9
    pusat543
    pusat543

15 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Kurgusu ve konusu kusursuz bence, gerçek hayatta gerçeklerşmesi zor olayları, tıpkı filmlerdeki gibi diip geçiştirmeleri çok hoştu(filmin % 95 i gerçek hayatta sık sık olan şeyler,söz konusu cümlem bi kaç aksiyon sahnesi için geçerli), filmin sonunda duygularınıza tercüman olan bi çok yorumcu ve yorum var,kısacası KESİNLİKLE izlemenizi tavsiye ediorum 10 /9
    pislick07kaan
    pislick07kaan

13 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    bu çocuklar sonuna kadar haklı ve inanılmaz:)