Çok dediniz nerede cin? Olaylar çok kopuk ilerledi ve filmin bir bütünlüğü yoktu. Korku filmi diye girdiğim film bilim kurguya özenilmiş fakat oldukça başarısız olmuş. spoiler: Film boyu sadece iki kez Nas süresi okuyup cin var diye Kösem'di herkes ayrı alemde gezdi.
Filmde Cin falan yok arkadaşlar paranızı boşa harcamayın. Senarist sanki demiş ki - Ne vereyim abime? +Eved
Hayatımda izlediğim en sikimsonik filmdi berbat paranla rezil oldum allah balnızı versin berbat bi senaryo ne izledim ben resmen göt ağrısından başka bişey değildi berbat gitmeyin remsne para tuzağı 5 yaşındaki velet yaDu galiba yada bilişimde yeni mezun olmuş bi gerizekalı yazmış resmen çöp öğğk yani kelimeler kifayetsiz kalır ne diyim ki internet paketim yazık bu filme yorum yaptığım için resmen tramva allah kahretsin hakkım haramdır 18 TL bi bilet yuh
Yahu arkdaş netflixe böyle bir film nasıl konulur anlam veremedim. Tamam orda da kötü filmler var ama yok bundan kötüsü olamasa sanırım. Ah Dünyayı kurtaran adama dünyanın en kötüsü filmi yakıştırması mı yapanlar birde bu filmi izlesinler. Yani hayatım boyunca evet kötü filmler izledim ama bunun kadar kötüsünü valla izlemedim. Konu desen konu değil. Cin prensi diye bir saçmalık. Sibersuçlar neymiş Amerika'ya falan sıçramış. Kim hangi kafayla bunu yazmış bravo. Yapılan masrafa emeğe yazık gerçekten.