2,3
Cinnet hakkında görüşlerin ?
14 Mart 2020 tarihinde eklendi
Olaylar çok kopuktu. Klasik korku filmlerindeki olay örgüsünü kenara atma geleneğini bir tarafa bırakmışlar yine. Zaman kaybı, izlenmez.
1 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
cinli film diye başladı alakasız yerlere gitti. Ama o kadar kötü kurgu yapmışlarki. Esasen konu güzel.. İyi yere bağlayabilirlerdi ama becerememişler.. Sürükleyicilik de zayıf. Gereksiz uzatılmış sahneler var. Oyunculuklarda vasat… filmde havada kalan çok olayda var.. kötü bir türk filmi olmuş 10 / 5
1 Eylül 2020 tarihinde eklendi
acaba adamlar bunu yaparken lan biz napıyoz bunu çektikte saçmalıklarla dolu dememişler mi çok merak ettim vallahi yarısına kadar dayanamadım türk sinemasının tek yaptığı şey korku ve komedi onuda pek yapamıyor 5 10 film hariç pek severek izlediğim film yok bu filmde tam fiyasko
17 Haziran 2019 tarihinde eklendi
İlk defa türk yapımı bilim kurguyla işlenmiş bir korku filmi izledim ve her saniyesi zekayla doluydu, bu yüzden filmi anlamayanlar olabilir ama anlayanlar için derin konuların çok akıllıca işlendiğini söyleyebilir ve tavsiye ederim
18 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Harika film olmuş eline sağlık umarım devam gelir. (Dabbe'nin serisini yönetiminden) arkadaşlar bilginiz olsun sonun da geri döndü 👏👏👏
24 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Yani zeka ile bağdaştırmak filmi mucize.🤣😜 Hani senaryoyu harika bulanlar hangi piskoloji veya hangi kimyasalı alarak izlemişler merak konusu?🙈 Yani aklıma yıllar önce ki Semra hanım geldi daldan dala daldan dala.🤣 Arkadaşlar yapay zeka yapalım derken farketmeden filmde ışınlanmayı keşfetmişler. Kim nerde ne yapıyor ölen diriliyor mu dirilen yaşıyor mu bilmek mümkün değil.🤣 Dabbe tanımı yapmaya çalışmışlar ger eve girecek, herkesi gözetleyecek ve sonra insanları peşine takıp bozgunculuk çıkartacak. Yani suç ve cezayı nereye bukaştırdınız abi onu bile anlamak mümkün değil.🤣 Film sonunda pedofili, suç ve ceza, yapay zeka, kurgu, pskoterapi , noroloji gibi terimleri yeniden sorgulayabilirsiniz. Olay mı? Sadece kadının kocasını öldürmesinden ibaret sonrası karmaşa ve kurgu yığını. Kısace tabiki gidip izleyin neticede emek vardır. Ama çıkınca bana küfretmeyin ben uyardım inceden inceden!.🤣🤣
15 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Hayatımdan çaldığı süreyi geri verebilir misiniz film ekibi olarak ? Kopuk kopuk konusu doğru düzgün belli olmayan bir film . Bir şeyler anlatılmak istenmiş ama anlatılamamış. Yemin ediyorum harcadığınız parayı bize verin senaryo yazalım öyle çekin filmi çok ciddiyim
30 Ocak 2022 tarihinde eklendi
İzlemeyin çok sikim sonik bir film xaman kaybı zaten çok fazla film hatası var izlemenin ta anasını sikiyim
18 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
via netflix izledim. bi' kaç şey söyleyecektim:

- bana hayatımdan çaldığı saatleri, GB'ları geri verilecek mi?

allah belanızı versin.
24 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Kimi izleyenler yere göğe sığdıramayıp 4-5 Yıldız ile süslemiş anlam vermek çok zor. Şöyle söyleyeyim bu film için eksi Yıldız butonu falan olmalı. Filmden sonra ne anlatıyor diye biri sorsa kurulacak tek bir cümle yok. Hadi bi senaryo yazıldı, kardeşim kurgu da mı bilmezsiniz? Bu kadar kötü anlatılabilir mi planlanan bir senaryo. (Ki senaryonun kötülüğünden bahsetmeyeceğim bile) Yapmayın kardeşim . Çekmeyin böyle filmler. İnsanların da vaktini çalmayın. Kendi aranızda toparlanıp bi izleyin de kendi vaktinizi çalın , sonra da aga napmışız biz dersiniz belki.
16 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Filme sakın gitmeyin çıktığınızda film bittiği için daha çok heycanlanıyorsunuz gereksiz zaman kaybı..
27 Şubat 2021 tarihinde eklendi
Yani gerçekten filmin yarısına kadar dayanamadım igrenc bir filmdi aşırı kopuktu sadece görsel efekt konmuş baya kötüydü giden saatime yazık.
21 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Bakın senarist arkadaşlar.Dini bir motif üzerinden hikaye anlatmak istemişsiniz (başlarda) ama öyle olmamış.Bu konunun en başarılı örneği Hereditary'dir.İlla metafizik olaylar insanları delirtecekse bu harika film gibi yazın.
Yok nöropsikoloji vs. hasta bir insanı anlatacaksanız Psyhco gibi sağlam işlemeniz lazım.
Türk stili korku yapmak istemişsiniz -ki bu yapım şirketi Dabbe serisinin şirketi- ama onu da başaramamışsınız.Bir ara cin muhabbeti döndü o da alelacele bitti.Üç kere Nas felak okumakla Fatma eli çizmekle dini korku olmuyor.Dabbe 4 gibi güzel bir dini korku bu şirketten çıkma olduğu için çok şaşırdım.

Yani ne dini ne psikolojik ne korku filmi.Sürekli sanrılar geçiren bir kadın ve ordan oraya konu atlaması allak bullak senaryo yazmışsınız.İzlerken yerin dibine girdim.Su filmi çekerken harcadığınız elektriğe bile yazık ya
17 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Konusunun ne olduğu belli olmayan bir film. spoiler: Bir sonucada bağlanmadı zaten
. Sadece üzerinde görsel efekt çalışması yapılmış, editör demişki, şunuda deniyim bunuda deniyim. Şu filme harcanan bütçeyle daha hayırlı işler yapılırdı..Emeğe saygı fakat gereksiz bir film
19 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
Çok saçma bir film izlemeye değmez kalite yok filmde kurgu çok basit saçma sapan bir film kısacası internetinize yazık valla