Mert H
1.356 değerlendirmeler
30 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Büyük umutlarla izlediğim ancak klişelerle dolu, kötü bir film olduğunu fark ettikten sonra hayal kırıklığına uğradığım bir film oldu. Zaman kaybı, içi boş bir film.
Oyuncular, çekim ekibi, yönetmen, senarist ... o kadar amatör bir film ki . Ödediğim paraya üzüldüm . Berbat bir film . 0,0 puan olsa onu seçecektim ama maalesef yok, o yüzden 0,5 .
5 yaşındaki kardeşim beni daha cok korkutur.. Gercekten cok vasat bir film.bu kadar boş bir yapım görmedim 23 TL boşa gider vallah böyle bir boş film olur. Mu
Çok saçma. Altyazıda bir sürü yanlış vardı. Filmde aynı olaylar tekrarlanıp durdu. Her sahne aynıydı zaten sonu da yarım bırakıldı. Şaka gibi.. Her oyuncu gel beni öldür diye teker teker dışarı çıktı resmen. Etkileyici bir senaryo(!) olmuş. Lütfen bir daha dilm yapmayın.