Demon Slayer: Mugen Treni
    Demon Slayer: Mugen Treni hakkında görüşlerin ?

User674
    User674

4 Kasım 2021 tarihinde eklendi
    Dikkat! Bu yorum spoiler içermektedir!

Film kesinlikle harika filmin türkiyede çıktığını duyuncaya kadar animeden bile haberim yoktu. Animeyi izlemeyenlere de şunu söyliyim önce animeyi izleyin sonra filmi izleyin yoksa hiç bir şey anlamazsınız. Filmin ilk bir 20 dk sına kadar mugen treni hikayesi bitiyor ve sonrada yarım saat boyunca en güçlü iblislerden birinin Rengoku ile savaşıyor normalde yarım saat bir dövüş izlemek sıkıcı olur ancak burda filmin sonları en iyi yerleri özellikle Rengoku nun ölümünde gerçekten ağladım 2. Sezonuda bekliyorum ( hashira ların ismini yanlış yazmış olabilirim.)
    Rhizers
    Rhizers

16 Ekim 2021 tarihinde eklendi
    Efsane bir film gözlerimden yaşlar geldi herkese öneriyorum tabikide ilk önce animesiniz izlemeniz lazım
    Talha GEDİK
    Talha GEDİK

21 Ağustos 2021 tarihinde eklendi
    müq filim spoiler yok çok iyi heleki ben bu film yayına girmeden 2 gün önce bütün diziyi bitirmem çok iyi oldu
    Bünyamin Tanrıkulu
    Bünyamin Tanrıkulu

22 Ağustos 2021 tarihinde eklendi
    Harika bir film kesinlikle tavsiye ediyorum her karakteri ayrı güzel ayrıca harika bir hikaye akışı var dizisinde.