Mehmet Koyun
1 değerlendirme
29 Ekim 2024 tarihinde eklendi
Yerli ve yabancı olmak üzere izlemediğim korku filmi çok az sayıdadır. Hayatımda izlediğim en saçma korku filmleri arasında ilk 5 e girer. Amerikada nasıl ödül almış şaşırdım doğrusu. Yeşilçam döneminde çekilen şeytan filmi bile bundan daha etkileyici. İzlemeye değmez boşuna vakit kaybı...
Arkadaşlar filmi YouTube tan izleyebilirsiniz baya iyi bı film ama keşke 2 incisi çıksa can yavuz ve gamze tan la baya iyi olur yani tavsiye ediyorum baya iyi elinize sağlık
Film yok fragman döndürüyor sadece üyelik istiyor üye olunca da fragman donuyir böyle sitelerde film izlenmez herkez dikkate alsın boşu boşuna üyelik oluşturmaya gerek yok
Ben hayatımda böyle bir film izlemedim. Kesinlikle arkadaş grubuyla izlenmesi gereken bir naçizane filmdir. Bunu koşulsuz şartsız izleyin. İzletin. Bu bizim sinema sektörümüze çok fazla. Aşırı korktum. Kesinlikle izlenmesi gereken 100 film listeme ekliyorum. Umarım 2 si gelir
Cok güzel bebeğim bir kere kırılınca zor bir kere kırılınca zor bir kere kırılınca zor ve ya lordu hissi bir kere kırılınca zor bir kere kırılınca zor ve ya lordu hissi ve ya sana bisey sorcam bir kere kırılınca zor bir kere kırılınca zor ve ya lordu hissi ve ya sana bisey sorcam ama cevapla sorna çikolata fln varmis
Film izleyemiyoruz mallar gerizekalılar göz önünde oturma eylemi yapıyor olabilir mi ya of ya çok ı nasılsın ow nasılsın bir gün @bebe_ugur nasılsın bir şey var mı diye soran bir şey var mı diye