Volkan K
1 değerlendirme
11 Nisan 2024 tarihinde eklendi
Beklentinin altinda bir film olmus ,murat cimcir di sanirim birlikte olsalardi daha komik olabilir , sinema salonunda uykumuz gelmezdi ama emekleri var sonucta , kisacasi beklentinin alti...
Bu filmi ailemle sinemaya izlemeye gitmiştik komik olacağını düşünerek ama gitmesek de olurmuş bence hiç komik değil saçma espiriler düzgün bir sahne bile yok bu filme vereceğimiz parayı kendimize yemek alsaydık daha iyi olurdu en azından para 💸 düzgün bir yere gitmiş olurdu baba parası filmine puanım 3 o da bu filme emeği geçen kişilere veriyorum yoksa bu filme verecek puanım yok.
Çok berbat bir film hayatımda böyle berbat bir film görmedim Türk komedi dünyasının düştüğü hale bakın kimlerin eline kalmış kesinlikle izlemeyin arkadaşlar
Onca eleştiriyi haksız buluyorum!! Ben filmi çok beğendim. Tamda bu ikiliden beklediğim kalitede güzel bir filmdi….. Komedi dediğin böyle olur.. Eleştirisini Ahlaka ve Dine bağlayanlar; Amerikan komedilerindeki bel altı espirilere ve küfürlere kahkaha ile gülerler ama biz yapınca sakıncalı olur ismi! Kesinlikle Harika bir film!!
Filme pek gülmedim. Onay durgunun elinin degmedigi yada az dedigi şeyler belli ediyor kendini. Herşeyin Ahmet Kural üzerine kurulu olmasıda gayet belirgin. Uyuşturucan bitap düşmüş birine ancak böyle bir rol verilerek toparlatılırdı. Selcuk Aydemir tam oiyada adamı hakkını vermek lazım. Her zaman en güvenli aulardan yürüyor. Bunca hırsızın aklandıgı, alenen çalınınca bile bakan, milletvelili, belediye başkanı olduhu yerde Ahmet Kuralın her yaptıgı neden umutulmasın ki diye düşünüyor ama yanılıyor. Bu ısrarın igrendirdi en samimi sevenlerini bile puanım 0.5
BU FİLMİ BEGENMEYEN ŞOV YAPIYODUR İzledigim en iyi yerli komedi filmleri arasında ilk 3 e net girer zaten bu ekibin kötü film yapma imkanı yok isteselerde yapamazlar.net
Bir kaç iyi espri dışında tamamen zaman kaybı olaylar kopuk vasatın önüne geçemiyor senaryo zayıf Ahmet Kural ın karakteri o kadar iticiki sinir oluyorsunuz zaman kaybı en kötü Ahmet Kural ve Murat Cemcir filmi hiç sevmediğimiz şikayet ettiğimiz Recep İvedik bile daha iyi bir film olaylar hızlı akıyor ama eğleneceğiniz kısımlar yok çöp
Küfür var diye linç etmek bir hobi olmuş. Senaryonun alt metinleri çok sağlam, iyi mesajlar var. Oyunculuklar ve tiplemeler harika. Eğlenmeyi bilenler için harika bir film olmuş.
Ben yorumları okuyarak sinemaya gitmemiştim ama Netflix düştüğünde izledim ve gordumki milletin yorumuyla bir işe kalkışmayın şahsen fazlasıyla beğendim çok güzel rolleri vardı özellikle Ahmet Kural tebrik ederim ve özür dilerim sizin gibi yeteneklerden az da olsa suphelendigim icin
Sırf sıla meselesinden dolayı filmi eleştirmek için sosyal medyada görüşüp anlaşıp buraya gelip olumsuz yorum yapanlara bakmayın arkadaşlar film otoriterlerincede olumlu degerlendirilmis gayette güzel bir komedi filmi zaten filmin ilk hafta gişe rakamlarina bakarsanız iyimi kötümü olduğunu görürsünüz