Çok duygusal bir flim. Her zaman derim komedi sanatçıları dram flimlerini iyi oyuncu dediklerimizden daha iyi oynuyor. Hakan meriçlileri de kutlarım. Amasra da atmosferde farklı bir hava katıyor
koca filmde güzel olan sadece 2 şey vardı.. 1.si amasra manzaraları, 2. si müzikler.. berbat oyunculuklar, gereksiz duygu sömürüleri ve mantık hatalarıyla dolu saçma sapan bir film. mantık hatalarını yazmaya çalıştım ama sanırım 12-13 gibi artık bıraktım. yapımcısından oyuncusuna bir daha hiç bir filmini izlememe kararı aldığım ilk ve tek film..
Oyunculukların berbat olduğu, duyguların hiçbir şekilde yansıtılamadığı, uzun lafın kısası her yönüyle vasat durumda olan bir film. Etkilendiğim sahne olmadı diyebilirim. spoiler: Özellikle de Aslı ve arkadaşlarının oyunculuğu çok kötüydü, güzel diye oynatıldıkları çok açıktı. Ali de acısını yansıtamadı. Kamera manzaraları güzel çekmiş.....
Amasra başlı başına bir oyuncu olmuş.Ama neredeyse hiç amasralı yok.sorumsuz baba rolünde Hakan Meriç tam oturmuş Babalık yapmak isteyip havaya giremeyen baba hoş,hayat dersini veriyor ve sonunda eşekten düşmüş karpuza dönüyor zaten.Anne rolünde Semra Dinçer her yerde rastlanacak ne olursa olsun evinin ve yuvasının dişi kuşu fedakar annesi.Ali ise mahallenin bıçkın delikanlısı çok sevilen bir çocuk sık sık eyvallah dedirtmeseler iyiymiş.Ve gelelim en kötü oyuncuya;Kanser! Toplumumuzda hızla yayılan,anne karnında ki bebelere kadar varan bu hastalık başrolde Aliyi aileyi darmadağın ediyor.Komşumuzun babası,bakkalınızın eşi, annemizi babamızı,futbolcu arkadaşımızı alan bu illeti işlemişler.Sıradan gelebilir, sosyal önemi ise fevkalade.Şampiyondan sonra bu ikinci kanser geçen film yakın zamanda.Arkadaşlar bu filme kim ne derse desin gidin.Böyle filmlere sosyal sorumluluk amacıyla gidilir.Ülkece çok büyük kanser tehtidi altındayız. hepimizin ailesinden birini vurabilir bu dert.Gidin sosyal beninizi geliştirin.
Bu filmden başka hiç bir filmde bu kadar kötü oynayan oyuncuların bir araya geldiğini görmedim. Konusu, mekanı falan hiç önemli değil,oyunculuklar o kadar kötü ki, kaçarak çıkmak isteyeceksiniz salondan. Çok yazık oldu parama çoook