Busra Ardan
1 değerlendirme
13 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Film asla 5 yaşındaki bir çocuğa hitap etmiyor, küfür var ve filmdeki karakterler çok korlutucu, kızım işe dün gittik 10 uncu dakikasında korkmaya başladı ve çıktık. Karakterlerin yüzleri korkutucu yaklaşık 14 dakika kadar izleyebildiğimiz için devamı hakkında yorum yapamayacağım.
Sadece sinema eleştirisi yapabileceğiniz, geçmişten günümüze, hatta henüz vizyona girmeyen sinema sohbetleri yapabileceğiniz, sinema dışındaki konulara kapalı, birçok elit arkadaşa sahip olan 7 yaşında bir sinema whatsapp gurubumuz var. Guruptaki yöneticilerimizin yazılanları çizilenleri pür dikkat takip etmesi, olası bir spoiler veya daha kötü kırıcı küfür içerikli paylaşımların önüne geçmektedir. Huzurla sinema konuşabileceğiniz sinema whatsapp gurubumuza tüm sinema severler davetlidir. +905399118202