Mert H
1.356 değerlendirmeler
13 Mart 2020 tarihinde eklendi
Berbat kelimesinin film olmuş hali seviyesindeki bir film. Bu filmde ciddi manada bir emek yok. Öylesine çekilmiş ve "belki para kazanırız" diyerek yapılmış bir film. Zaman kaybı.
Filme bugün 6 arkadaş gittik. hiçbir korku filmini kaçırmayız. genelde yarısında sıkılırım çünkü çok basit para harcanmadan yapılan işler oluyor..maalesef. Ama bu film beni içine çekti kalitesiyle... hele o başroldeki çocuk bir çıktı Allahım dedim sana geliyorum. Kenan İmirzalıoğlu halt etmiş yanında. çocugun başna neler geldi o bağırdıkca biz bağırdık :) başrolün karşısındaki kız gerçek kesitte oynamalı bence bu filme olmamış.. finali muhteşemdi umarım 2.si çekilir ve Semihi tekrar izleriz.
Bakın ben her filmi deli gibi eleştiren biri değilim. En kötü filmde bile bir emeğin olduğunu düşünür saygı duyan biriyim. Ancak;
Film hakkında diyebileceğim tek olumlu şey filmden önce giren reklamlardı. Gayet başarılı yapmışlar reklamlardaki oyunculuk çok iyiydi. Sinema izleme deneyiminin diğer kısmı yani filmin kendisine gelirsek; Film 1 2 günde çekilmiş gibi. Bir effectleri var mesela paintde yapmışlar sanki. Oyunculuk desen Gerçek kesit oyuncuları yanında oscarlık kalır.
Hayatımın en saçma filmini izlemek istiyorum diyorsanız hiç kaçırmadan izlemeye gidin.
Hayatımda bu kadar iğrenç bi film izlemedim 34 tl para verdik beraber sakın para vermeyin boşa bunu yapana da sinema salonuna getirene de yazıklar olsun böyle yapmacılık yok barabar 1 yıldız nile hak etmiyor.