film cidden berbat hele final sahnesi saçmanın da saçması resmen komediydi tek korktuğum şarkı verdiklerin de bir anda bir şeyin ortaya çıkması yüzünü dönmesi falan cinleri suratlarını görmekten öldüm zaten
Filmi dün akşam izledim öncelikle şunu belirteyim buradaki olumsuz yorumlara hayretle bakıyor ve şaşıyorum. Bu başka filmlerde de yapılmış şaşkınlıkla takip ediyorum adeta nefret kusan insanlar sıraya girmişler. En çok üzüldüğümde bir Flash TV oyunculuğu var furyası neden bu insanları aşağılıyorsunuz veya küçük görüyorsunuz? Sanırım bu arkadaşlar ya sinemaya ilk defa gidiyorlar yada en son Avatar falan izlemişler. Eleştirinin ya anlamını bilmiyorlar yada bundan zevk alıyorlar Filme gelince, son zamanlarda Türk korku filmleri arasında izlediğim en iyi filmlerden biriydi fakat gerilim olarak sınıflandırılması daha uygun olacaktır diye düşünüyorum. Eleştiri olarak olaylar çok hızlı gelişmiş ve bitmiş oyunculuklarda bir iki kişi hariç gayet performansı iyiydi.izlediğim filmler arasında Ses ve görüntü kalitesi gerçekten çok iyi diyebilirim. Sonuç olarak gerilim tadında film seviyorsanız gönül rahatlığıyla izleyebilirsiniz.
OLUMLU YORUMLARA BAKARAK GİTTİM. SONUNDA GÜZEL Bİ KORKU FİLM ÇIKTI HERHALDE DİYİP PİŞMAN OLDUM. OLUMLU YORUM YAZANLAR KESİN YA OYUNCULARDIR YA AKRABALARIDIR. BAŞKA KİMSE BU FİLME GÜZELDİ DİYEMEZ
Ben böyle saçma sapan,flash tv oyunculuğundan daha kötü bir film izlemedim. Mimik yok, yere düşme rolünü yapamıyor,düz yolda 10 kez düştü. Hiçbirinde korku ifadesi yok yüzünde. Aklınız varsa kesinlikle gitmeyin. Filmin tümünde kahkaha attık. Çıksak mı diye düşündük filmin yarısında parası da kalsın falan dedik.
Korku flim sever birisi olarak hiç hoşuma gitmedi konusu gerçekten çok saçma yapılmak için yapılmış bir flim olmuş sinemada izlediim açıkcası verdiğim ücrete acıdım doğrusu
Film gerçekten berbat çok yavaş. Sakın gitmeyin. Flash tv oyunculuğu ile film yapmışlar. Korktuğum tek bir sahne bile yoktu. 1 saat 26 dakika geçmek bilmedi parama acıdığım icin çıkmadım izledim. Aklınız varsa girmezsiniz. Cini yaratık gibi göstermişler oda bir şeye benzemiyor korkutucu değil hatta bazı sahnelerde güldüm.
Gerçekten hayatımda izlediğim en kötü korku filmiydi ne konusu doğru düzgün belliydi ne başka bişey bir anda bitti film çok saçmaydı tavsiye etmiyorum.