Bence cok basarili bir film olmus.adamlar daha nasil film yapacakti anlamis degilim.muzikler goruntu harikaydi..yorum yapan arkadaslar hangi filmi begenmis merak ediyorum.hangisine girsem yorumlar negatif
Film Türkiye için çok özel...Teşekkürler....ince ince gerçekliklerle dolu....müzikler bambaşka....Çok ama çok başarılı....Kim seçmişse kim bestelemişse çok etkilendim...Müzik ruha dokunuyor ben çok beğendim
Arz talep kavramini, ne yapsak seyrediliyor nasil olsa, salla gitsin seklinde yorumlayan Turk sinema endustrisinin hedefine cocuklari aldigi yapimlardan sonuncusu. Disney'in 4.5 yilda bilmem kac milyon dolara mal ettigi Frozen II'si tek salonda iki seans oynarken, bu film 2 salonun butun seanslarinda oynuyordu. Talep var demek ki, ama bu talep kendi secimini yapabilen cocuklarin secimi mi? Degil. Bu bir secim degil, bu seceneksizlik! Kendisine de aptal komediler ve rezil korku filmleri disinda nadiren iyi secenekler sunulmus anne babalarin seceneksizligi. Sinema oynatmaktan degil, misir ve gazoz satmaktan medet umar hale gelen salon isletmecisinin seceneksizligi. Ve maliyetleri kudurmus dolar kuru yuzunden tavan yapan sinemacinin seceneksizligi. Sonuc: kisir dongu. Maalesef alan razi, satan razi.
Filmn çekimi karanlık. Film başlarken hapisten bir hırsız kaçıyor. Çocukların elindeki tepsiyi çalmaya çalışıyor.çocuklar için kötü film. Yetişkinleri için çok sıkıcı.
Yeğenlerimle gittik. Onlar çok beğendiler. Ama ben sıkıldım. "İyi de bu zaten çocuk filmi" diyebilirsiniz gerçi ama elin adamları çocuk filmini bile size merakla izletmeyi başarıyor. Tabi bu da büyük bir adım. Dilerim daha iyiye gidecektir sinemamız.
Başarılı bir çizgi film 1.sinide beğenmiştik. Çocuklar Göbekli tepeyide sevdiler. Çocuklarla keyifli vakit geçirmek isteyenler gidebilirler. Desteklendikçe daha güzel çizgi filmler yapılacaktır. Türk çizgi filmleri arasında en kalitelisi diyebilirim.
Şamanizimii temsilen çekilen çocuklara süplamin Mesajlar veren bi çizgi filim bende gitttim ama işin Aslılını biraz düşünüp araştırdıktan sonra farkettim Yazıklar olsun TRT cocuk kanalına yönetiminizde kim kimin ellerinde olduğunu anladık