iremma-gs
9 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Mükemmel bi film beklentisiyle seyretmeyin hayal kırıklığına uğrarsınız ama genel anlmda gerek efetleri gerekse oyuncularıyla hoş eğlenceli bi yapım olmuş diyebilirim en azından sürükleyici!!!
Ya ben aslında beendim.1de filmin müzikleri çok ii özellikle albümün 14. parçası.İnsan dinlerken kavga edesi gelio.1 bakın.Hatta ismi: Apollo Four Forty-Charlie’s Angels 2000
birader sen kızlar güzel diyorsun ama sen onların makyajsız halini gördünmü ayrıca kız görmek için filme ihtiyac yok film izlemeye gidiyorsak o 2 saati kendimize cehennem edemeyiz.izlemek için verilen paraya değmeli
kadınlar şeytana bile pabucunu ters giydirir.Ispatı mı'İşte size charlie’nin melekleri.en büyük slahları cazibeleri.bu silahlarını gayet iyi bir şekilde kullanıyorlar.Bu filmi yaklaşık 2 yıl önce izlemiştim.televizyonda bir daha izledim.sanki lk kez izlemiş gibiydim.aklımda daha önce hiç bir şey kalmamıştı.bu şunu gösteriyor.film sabun öpüğünden farksız.evet eğlenceli bir film.ancak filmi izledikten sonra aklınızda hiç bir şey kalmıyor.kısacası charlie ’nin melekleri,aksiyon filmleri sevenler için ilaç gibi gelecek.ancak aksiyon filmlerini sevmeyenler için(ki ben de buna dahilim)resmen bir işkence
gerçekten çok çekici üçlü, seyirciyi yormadan iyi bir estetik katan kamera hareketleri ve eğlenceli kurgusuyla tam anlamıyla hollywood stüdyo ve popcorn filmi. hikayenin eksikliği ve basitliği, komedinin çok yüzeyde kalması gibi eksileri olsada, etkileyici efektler ve ekrana aynı zamanda da birbirlerine çok yakışan melekler sayesinde hiç ama hiç sıkıldan hatta çok büyük bir keyifle izleniyor BENCE. özellikle şekilden şekle girdikleri kısımlar gerçekten çok eğlenceli.
sonuçta izlenirken çok büyük eğlence ve keyif kaynağı olan film, sadece diaz; barrymore ve liu üçlüsü için bile görülmeyi hakediyor. her tarafta hollywood filmi olduğunun farkında olmayan çok büyük stüdyo filmleri varken, en azından ne olduğunun farkında olan charlie's angels iyi bir seçim olabilir. ama yine de tüm bu iyi yönlerine rağmen sabun köpüğü olmaktan öteye geçemiyor ve çıktığınızda aklınızda filme dair çok az şey kalırken, yarım saat sonra hiçbirşey hatırlamıyorsunuz.
güzel bir film ama bende.. çoğu kişi gibi ezan olayına takmış durumdayım... sebebi aslında bu basit bir olay değildir çünkü batı bizi böyle sentez yapa yapa bu hale getirdi... biz kendi milli değerlerimizi korumazsak nolcak bizim halimiz... (biraz hiç sevmediğim şeyi yaptım sanırsam politika.. nefret ederim)
sadece görselliğe ifade eden saçma bi film!! özellikle o ezan sahnesinde ne ifade etmek istediler anlıamadım!! gerçekten alt yazıyı yazan kardeşimize hak weiror we de ....KINIYORUZ!...
Charlie''s Angels bence şu zamanlarda eğlenmek için birebir bir film.Seksi Cameron,Şirin Drew ve cool Lucy.Bence söylicek hiçbirşey yok.Basit filmlerden sıkıldıysanız(örnek Urban Legends 2) ve eğlence arıyosanız Charlie''s Angels züper(filmden gözünüzü alabilirseniz bir arada müzikleri dinleyin.çok hoş)