film geçen gün televizyonda oynadı film başladıktan yarım saat sonrasından itibaren izledim yani ilk 30 dk sını falan izleyemedim.ben beğendim güzeldi sıkı bir aksiyon cameron diaz çok güzeldi.şimdi ikincisinide aldım izliycem.herkese tavsiye edilir.7/10
kötü film. drew'e yakısmadı. 2. filmi daha iyi kotarıyo 1.kötü ama yaa 2. izlemek için 1. cisini de izleyin derim. gerçi ben ilk olarak 2. yi sora 1 i izledim ama nese.10/5
gerçekten çok çekici üçlü, seyirciyi yormadan iyi bir estetik katan kamera hareketleri ve eğlenceli kurgusuyla tam anlamıyla hollywood stüdyo ve popcorn filmi. hikayenin eksikliği ve basitliği, komedinin çok yüzeyde kalması gibi eksileri olsada, etkileyici efektler ve ekrana aynı zamanda da birbirlerine çok yakışan melekler sayesinde hiç ama hiç sıkıldan hatta çok büyük bir keyifle izleniyor BENCE. özellikle şekilden şekle girdikleri kısımlar gerçekten çok eğlenceli.
sonuçta izlenirken çok büyük eğlence ve keyif kaynağı olan film, sadece diaz; barrymore ve liu üçlüsü için bile görülmeyi hakediyor. her tarafta hollywood filmi olduğunun farkında olmayan çok büyük stüdyo filmleri varken, en azından ne olduğunun farkında olan charlie's angels iyi bir seçim olabilir. ama yine de tüm bu iyi yönlerine rağmen sabun köpüğü olmaktan öteye geçemiyor ve çıktığınızda aklınızda filme dair çok az şey kalırken, yarım saat sonra hiçbirşey hatırlamıyorsunuz.
birader sen kızlar güzel diyorsun ama sen onların makyajsız halini gördünmü ayrıca kız görmek için filme ihtiyac yok film izlemeye gidiyorsak o 2 saati kendimize cehennem edemeyiz.izlemek için verilen paraya değmeli
Mükemmel bi film beklentisiyle seyretmeyin hayal kırıklığına uğrarsınız ama genel anlmda gerek efetleri gerekse oyuncularıyla hoş eğlenceli bi yapım olmuş diyebilirim en azından sürükleyici!!!