Amelie
    4,3
    Amelie hakkında görüşlerin ?

oLdness_07
    oLdness_07

11 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Konusu kurgusu müzikleri zaman zaman psikoLojik hadiseleri, Bence çok hoş ve manaLı sözLeri iLe başLı başına bir tarz bu fiLm.Özelliklede emilie karakterini oynayan kıza Hayran kaLmamak elde değil.Sanki uzaydan düşmüş sevimLi bir oyuncak bebek =)Bu fiLmi Tarzı ve vermek istediği mesajlar bakımından kaçırmayın 10/9.Filmin sürükleyiciliğine değil konusuna ve vermek istediği mesaja bu Puan =)
    full-tilt
    full-tilt

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    20 kere izlemişimdir. yine izlesem aynı keyfi alırım.
    sinema
    1 ziyaretçi
    27 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    yani romantik komedi de denmez inanın bu filme, tek akılda kalan başaroldeki oyuncunun o garip ama ilginç bakışları,, geriye kalan ise sıkılarak izleme seansı .. puanların bu kadar yanıltıcı olmasından hiç hoşlanmıyorum...
    duman1983
    duman1983

22 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Şimdiye kadar izlediğim en berbat en sıkıcı en gereksiz filmler arasında abartısız ilk üç sırayı alır! yorumlara ve puana aldanıp izledim bu filmi. film çok yavaş ilerliyor ve hiçbir gelişme yok , keşke ismini bile duymasaydım da vaktimi harcamasaydım. film kültürüm oldukça gelişmiştir ama bu filmi izlerken zerre kadar merak ya da ilgi duymuyorsunuz. sonunu getiremediğim tek film oldu tarihe geçti yani benim açımdan..
    white-black1988
    white-black1988

21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    keşke tüm kızlar amelie gibi olsa:))
    teslaxxx
    teslaxxx

18 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    bir film herşeyden önce sanatsal olmalıdır. insana değişik hazlar vermelidir. ben filmden hiçbir zevk almadım. konusuda gayet basit geldi: insanlara yardım etmeye kendini adayan bir genç kız. insanda hiçbir haz uyandırmayan bir filmdi bence.
    Serkan Mert
    Serkan Mert

17 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    106 verdim o da kızın hatrına
    serhatisci61
    serhatisci61

7 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    15 dakika daha uzun olsaydı film amilieye aşık olacaktım..mükemmel bir film kesinlikle izleyin..10
    semahos
    semahos

5 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    süper harika ve mükemmel bi film. yani öle bi filmki resmen sizi alıo bambaşka bi yere götürüo. hayatın ne kadar tuhaf ne kadar belirsiz olabileceğini gösterio. ama filmde ki asıl süper şey şüphesiz filmin müziği beni bitirdi valla :) mutlaka izleyinnn
    Bu filmi beğenenlere yine bir Fransız yapımı olan Paris I love you adlı filmi de öneririm.
    therion-26
    therion-26

27 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    gösterime girdiği zaman sinemada izlemiştim. başucu kitabı gibi başucu filmim o benim. sıkıldıkça izliyorum. hala üstüne daha iyi bir film izlemedim. kategori olarak romantik komedi denilse de bambaşka tarzda bir filmdir. amelie karakterinden alınacak çok şey var hayata dair. abarttığımı düşünüyorsanız filmi izlemelisiniz:)
    puduhepa87
    puduhepa87

12 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Amelie!!!Mutlu olmak isteyen varsa izlemeli müzikler bir harika!!!Hayatımın filmi!!!
    felizfeliz
    felizfeliz

7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Jean Pierre Jeunetin izlediğim en iyi filmiydi. İzlenmesi gereken filmlerden biri.
    seanpsulzll
    seanpsulzll

28 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    çok hoş bir film!!!kesinlikle izleyin!Audrey Tautou harika bir oyuncu bence.hatun bunu kanıtlamış bu filmde 10/9
    Sikimic
    Sikimic

15 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Alın sevgilinizi yanınıza doya doya izleyin.
    gasom
    gasom

4 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    defalarca izleyebileciğim bi film .. audrey tautou bi filme ancak bu kadar yakışır çok gzl ;)