oLdness_07
11 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Konusu kurgusu müzikleri zaman zaman psikoLojik hadiseleri, Bence çok hoş ve manaLı sözLeri iLe başLı başına bir tarz bu fiLm.Özelliklede emilie karakterini oynayan kıza Hayran kaLmamak elde değil.Sanki uzaydan düşmüş sevimLi bir oyuncak bebek =)Bu fiLmi Tarzı ve vermek istediği mesajlar bakımından kaçırmayın 10/9.Filmin sürükleyiciliğine değil konusuna ve vermek istediği mesaja bu Puan =)
yani romantik komedi de denmez inanın bu filme, tek akılda kalan başaroldeki oyuncunun o garip ama ilginç bakışları,, geriye kalan ise sıkılarak izleme seansı .. puanların bu kadar yanıltıcı olmasından hiç hoşlanmıyorum...
Şimdiye kadar izlediğim en berbat en sıkıcı en gereksiz filmler arasında abartısız ilk üç sırayı alır! yorumlara ve puana aldanıp izledim bu filmi. film çok yavaş ilerliyor ve hiçbir gelişme yok , keşke ismini bile duymasaydım da vaktimi harcamasaydım. film kültürüm oldukça gelişmiştir ama bu filmi izlerken zerre kadar merak ya da ilgi duymuyorsunuz. sonunu getiremediğim tek film oldu tarihe geçti yani benim açımdan..
bir film herşeyden önce sanatsal olmalıdır. insana değişik hazlar vermelidir. ben filmden hiçbir zevk almadım. konusuda gayet basit geldi: insanlara yardım etmeye kendini adayan bir genç kız. insanda hiçbir haz uyandırmayan bir filmdi bence.
süper harika ve mükemmel bi film. yani öle bi filmki resmen sizi alıo bambaşka bi yere götürüo. hayatın ne kadar tuhaf ne kadar belirsiz olabileceğini gösterio. ama filmde ki asıl süper şey şüphesiz filmin müziği beni bitirdi valla :) mutlaka izleyinnn Bu filmi beğenenlere yine bir Fransız yapımı olan Paris I love you adlı filmi de öneririm.
gösterime girdiği zaman sinemada izlemiştim. başucu kitabı gibi başucu filmim o benim. sıkıldıkça izliyorum. hala üstüne daha iyi bir film izlemedim. kategori olarak romantik komedi denilse de bambaşka tarzda bir filmdir. amelie karakterinden alınacak çok şey var hayata dair. abarttığımı düşünüyorsanız filmi izlemelisiniz:)