Beyond Borders
4,2

ahmet-ertan
ahmet-ertan

18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Aylarca arşivde beklettim bu filmi ve birgün sıkıntıdan rastladım ve çok pişman oldum filmi yeni izlediğime.Çok iyi bir yapım.10/8.5
sumeyrabayramoglu87
sumeyrabayramoglu87

14 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Clive owen daima beğendiğim bi oyuncu olmuştur.Angelina jolie de bu filmediki oyunculuğuyla daha da kendisini geliştirmiş.Filme Türkiyede pek rastlamadım ama izlediğimde çok beğenmiştim.Boş bir aşk filmi değil,gönderdiği mesajlar var anlatmak istedikleri var.Sonuç olarak çok etkilenmiştim ve güzel aşk filmleri artık yok diyenlere güzel bi seçenek bence.
senward
senward

21 Kasım 2006 tarihinde eklendi
sadece aşk üzerine kurulu olmaması çok güzel ve farklı farklı ortamlar meydana getirilip çok güzel noktalar yakalanmış bence çok güzel
darklovedmt
darklovedmt

29 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Çok iyi işlenmiş bir film konusu bakımından olsun oyuncular bakımından olsun her bakımdan başarıl olan bir film... eleştirmenler tarafndan her nekadar da olumlu tepkiler almamiş olsada bence iyi bir film=)
nickisteee
nickisteee

4 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Aşk adına, insanlık adına hep bir şeyler yapmak isteyip de ama asla cesaret edemediğim olayların anlatıldığı bu filmi daha önce nasıl izlemedim diye kendime çok kızdım. Kendime gelemedim, sadece kendim için yaşamak midemi bulandırdı. Film kesinlikle etkileyiciydi, acıydı, heyecanlıydı...