Beyond Borders
Ortalama puan
4,2
139 Puanlama

19 Kullanıcı yorumları

5
4 Eleştiri
4
5 Eleştiri
3
6 Eleştiri
2
4 Eleştiri
1
0 Eleştiri
0
0 Eleştiri
Sırala
En yararlı eleştiriler En yeniler En çok eleştiri yazmış üyeler En çok takip edilen üyeler
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

Takipçi 2.129 değerlendirmeler Takip Et!

3,0
6 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Filmin, DVD ismini yanlış yazmışım, "Sınırların Ötesinde" olacaktı.
jamesbond-2
jamesbond-2

Takipçi 1.684 değerlendirmeler Takip Et!

3,5
1 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Ortalama bir film.Hikaye daha güzel ve çarpıcı anlatılabilirmiş.Süresi uzun ve yer yer sıkıyor ama oyunculuklar falan iyi özellikle Cliwe Owenınki.Boş vaktiniz varsa izleyin derim ama çok harika bişiy de beklemeyin.7/10
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

Takipçi 1.209 değerlendirmeler Takip Et!

3,0
13 Kasım 2012 tarihinde eklendi
İlk yarısını bölgedeki sefalet ve açlığa ayırıp diğer yarısında tamamen iki karakterin ilişkisine odaklanması filmin samimiyetini sorgulatmıyor değil.Martin Campbell iyi bir Bond filmi çekmiş olmasına rağmen vasat bir yönetmendir.Burada da iki konuyu birbiri içinde eritmek yerine kalın çizgilerle ayırmayı tercih edip kolay yolu seçmiş görünüyor.Daha iyilerine sıkça rastladığımız ortalama yapımlardan.
juve-baby
juve-baby

Takipçi 171 değerlendirmeler Takip Et!

3,5
6 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Hollywood tarzı bi sonu olmadığı için güzel bi film, izlenebilir..***..
drema
drema

Takipçi 61 değerlendirmeler Takip Et!

3,0
14 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Vallahi ne desem bilmiyorum ki!
Konu muhteşem, oyuncular muhteşem, filmin temposu iyi ama tam da bu noktada, yani "tempo"da beni sıkan bir ritm vardı yine de. Ciddi ciddi ilerleyen bir filmin hiç gitmediği izlenimine kapıldım nedense.
Ama yine de güzel bir ahengi ve çok vurucu bir finali var. İzleyin, derim...
En azından "BiLMek" için...
(Ayrıca en iyi öpüşme sahnelerinden biriyle karşılaşacaksınız, sakın şaşırmayın: Sakin, tutkulu ve suskun...)
kadraj
kadraj

Takipçi 14 değerlendirmeler Takip Et!

3,0
3 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
en sevdiğim aktör olan Owen yine harika bir performans sergilemiş.Ancak Angelina jolie nin canlandırdığı karakter evli olmasına rağmen yaşadığı ilişki aşk olarak sunulur ve kutsanırken film boyunca, kocası rolündeki linus roache nin eşini aldatması basit bir aldatma olarak sunularak bir çifte standart söz konusu..Her zaman ki gibi müslümanlar hem cahil hem de barbar olarak sunulmuş..Tek iyi taraf CIA yasadışı silah kaçakçilığından milisleri silahlandırmasından az da olsa bahsedilmiş olmasıdır.
Daha Fazlasını Göster
  • En son Beyazperde eleştirileri
  • En İyi Filmler
  • Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler