Beyond Borders
    4,2
    Beyond Borders hakkında görüşlerin ?

l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

6 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    Filmin, DVD ismini yanlış yazmışım, "Sınırların Ötesinde" olacaktı.
    jamesbond-2
    jamesbond-2

1 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Ortalama bir film.Hikaye daha güzel ve çarpıcı anlatılabilirmiş.Süresi uzun ve yer yer sıkıyor ama oyunculuklar falan iyi özellikle Cliwe Owenınki.Boş vaktiniz varsa izleyin derim ama çok harika bişiy de beklemeyin.7/10
    JeanClaudeVanDamme
    JeanClaudeVanDamme

13 Kasım 2012 tarihinde eklendi
    İlk yarısını bölgedeki sefalet ve açlığa ayırıp diğer yarısında tamamen iki karakterin ilişkisine odaklanması filmin samimiyetini sorgulatmıyor değil.Martin Campbell iyi bir Bond filmi çekmiş olmasına rağmen vasat bir yönetmendir.Burada da iki konuyu birbiri içinde eritmek yerine kalın çizgilerle ayırmayı tercih edip kolay yolu seçmiş görünüyor.Daha iyilerine sıkça rastladığımız ortalama yapımlardan.
    barfly-2
    barfly-2

19 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    angelina jolie hayatının en kötü oyunculuğunu çıkarmış bu filmle. ancak clive owen herzamaki gibi yinekarizmatik ve çok iyi!
    tarhansimsek
    tarhansimsek

19 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Jolie oyunculukta eh idare eder cinsten ; Ama Owen çok çok iyi rol çıkarmış. Filme gelince kesinlikle bu kadar yüksek notu hak etmiyor. Gerçekleri yansıtmaması bir yana kimin ne yaptığı pek de aşina olmayan bir yapım. Hele de filmin sonu bi hitap kılmış ortaşeker filmi.NOT:Filmdeki başrol oyunculardan suflörüne kadar kim var kim yok servetlerinin dörtte birini Afrika’daki yardıma muhtaç insanlara yollasalar diye sölemek geliyor insanın içinden ama...!
    juve-baby
    juve-baby

6 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    Hollywood tarzı bi sonu olmadığı için güzel bi film, izlenebilir..***..
    ahmet-ertan
    ahmet-ertan

18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Aylarca arşivde beklettim bu filmi ve birgün sıkıntıdan rastladım ve çok pişman oldum filmi yeni izlediğime.Çok iyi bir yapım.10/8.5
    fundabah
    fundabah

29 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Angelina Jolie'nin ilk defa bir filminde fiziği ön planda değildi. Ve yarışmıyordu sadece oynuyordu.
    drema
    drema

14 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    Vallahi ne desem bilmiyorum ki!
    Konu muhteşem, oyuncular muhteşem, filmin temposu iyi ama tam da bu noktada, yani "tempo"da beni sıkan bir ritm vardı yine de. Ciddi ciddi ilerleyen bir filmin hiç gitmediği izlenimine kapıldım nedense.
    Ama yine de güzel bir ahengi ve çok vurucu bir finali var. İzleyin, derim...
    En azından "BiLMek" için...
    (Ayrıca en iyi öpüşme sahnelerinden biriyle karşılaşacaksınız, sakın şaşırmayın: Sakin, tutkulu ve suskun...)
    sumeyrabayramoglu87
    sumeyrabayramoglu87

14 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    Clive owen daima beğendiğim bi oyuncu olmuştur.Angelina jolie de bu filmediki oyunculuğuyla daha da kendisini geliştirmiş.Filme Türkiyede pek rastlamadım ama izlediğimde çok beğenmiştim.Boş bir aşk filmi değil,gönderdiği mesajlar var anlatmak istedikleri var.Sonuç olarak çok etkilenmiştim ve güzel aşk filmleri artık yok diyenlere güzel bi seçenek bence.
    senward
    senward

21 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    sadece aşk üzerine kurulu olmaması çok güzel ve farklı farklı ortamlar meydana getirilip çok güzel noktalar yakalanmış bence çok güzel
    darklovedmt
    darklovedmt

29 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Çok iyi işlenmiş bir film konusu bakımından olsun oyuncular bakımından olsun her bakımdan başarıl olan bir film... eleştirmenler tarafndan her nekadar da olumlu tepkiler almamiş olsada bence iyi bir film=)
    kadraj
    kadraj

3 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    en sevdiğim aktör olan Owen yine harika bir performans sergilemiş.Ancak Angelina jolie nin canlandırdığı karakter evli olmasına rağmen yaşadığı ilişki aşk olarak sunulur ve kutsanırken film boyunca, kocası rolündeki linus roache nin eşini aldatması basit bir aldatma olarak sunularak bir çifte standart söz konusu..Her zaman ki gibi müslümanlar hem cahil hem de barbar olarak sunulmuş..Tek iyi taraf CIA yasadışı silah kaçakçilığından milisleri silahlandırmasından az da olsa bahsedilmiş olmasıdır.
    atlnts-45
    atlnts-45

19 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    güzel film.konu ve işlenişi başarılı.bana göre müslümanların imajı kötü gösterilmiş.ama film batı dünyasını da eleştirmiş bunu da göz ardı etmemek lazım.ama herşeyden önce bir film olarak izlenmesi gerekir
    nickisteee
    nickisteee

4 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Aşk adına, insanlık adına hep bir şeyler yapmak isteyip de ama asla cesaret edemediğim olayların anlatıldığı bu filmi daha önce nasıl izlemedim diye kendime çok kızdım. Kendime gelemedim, sadece kendim için yaşamak midemi bulandırdı. Film kesinlikle etkileyiciydi, acıydı, heyecanlıydı...