Emine Beyza Y
1 değerlendirme
26 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Damarıma kadar hissettim Bangtan'ı. Çok güzeldi. Gerçekten güzeldi. Her anı kalite ve emek kokan muhteşem bir müzik show ..... I love you BTS 💜 BTS ❤️ BTS
Film sadece konserden ibaretti ama harikaydı 😍 gerçekten çok beğendim çok net ve yakındılar. Onları bu kadar yakından görmek harikaydı bence. Ayrıca pek çok şarkılarını seslendirdiler hepsi de çok güzeldi. Burn the stage gibi olduğunu düşünüpte gelemediğine üzülenler üzülmesin burda verilen konserleri ben internetten de izledim bir çoğunu youtubedan bulabilirsiniz 😚✋
Gerćekten mükemmeldi o kadar güzeldi ki bir an için kendimi gerçekten konserdeymisim gibi hissettim Keşke BTS burn the stage te Türkiye'ye gelseydi de izleyebilseydik İlerde umarım onları Türkiye'de bir konserde de canlı canlı gorebiliriz
Bence harikaydı. Onları o kadar yakından izlemek müthişti. İzlemeye gitmeseydim gerçekten pişman olurdum. Bir ara gerçekten kendimi kaptırdım. Tekrar tekrar izleyebilirim.
Sinema açılır açılmaz ilk seansa girdim güzeldi ama bazı sinema kurallarından bi haber insanlar olmasaydı daha keyifli olabilirdi film için burn the stage gibi beklemişdim ama sadece konser kaydı video gibiydi sadece konseri büyük ekranda izlemiş olduk yani
Mükemmeldi ama bunu tahmin edebiliriz çünkü icinde bangtan vardı ve bu yardım harika adam harika ötesi bir film yapmışlar. Kendimi bir an konserde gibi hissettim onların yakın çekim hallerini gördüğünüz zaman gerçegin ötesinde bir durumun içinde buluyorsunuz kendinizi ve film bittiğinde iyiki onları tanımışım iyiki army'im diyerek Allah'a onları koruması için dua ediyorsunuz . Yani en azından bende böyleydi . Hayallerimin üstünde bir ortam vardi konserden bir farkı bana kalırsa yoktu . Filmin Türkiye'de yayınlanmasında katkısı olan herkese minnettarım.