4,2
BTS World Tour: Love Yourself in Seoul hakkında görüşlerin ?

26 Ocak 2019 tarihinde eklendi
İçinde BTS olup kötü olan bişey yoktur kalbimi salonda unuttum resmen umarım TR geldiklerini görürüz amin
27 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Bir exolcuyum ama harikaydı görsel şölendi resmen insallah exo bts bir çok kpop grubunun tükiye gelip konser vereceği günleri görürüz psy gibi ACUN ABİ yap bi güzellik
26 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Mükemmeldi ama bunu tahmin edebiliriz çünkü icinde bangtan vardı ve bu yardım harika adam harika ötesi bir film yapmışlar. Kendimi bir an konserde gibi hissettim onların yakın çekim hallerini gördüğünüz zaman gerçegin ötesinde bir durumun içinde buluyorsunuz kendinizi ve film bittiğinde iyiki onları tanımışım iyiki army'im diyerek Allah'a onları koruması için dua ediyorsunuz . Yani en azından bende böyleydi . Hayallerimin üstünde bir ortam vardi konserden bir farkı bana kalırsa yoktu . Filmin Türkiye'de yayınlanmasında katkısı olan herkese minnettarım.
27 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Bangtandan beklenildiği gibi muhteşemdi. Güzel bir ortamda filmi izlenmemiz sağlandığı için konya kent plaza cinemaxcimum ve ekibine teşekkür ederim.
26 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Damarıma kadar hissettim Bangtan'ı. Çok güzeldi. Gerçekten güzeldi. Her anı kalite ve emek kokan muhteşem bir müzik show ..... I love you BTS  BTS ❤️ BTS
25 Ocak 2019 tarihinde eklendi
BTS in Burn The Stage filmini izlemek u
İsterken neden Kocaeli'de ki hiçbir AVM de yok hemde BTS in filmi mükemmel iken

Sizin açınızdan söyliyim emin olun çok para getiriyor
26 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Sinema açılır açılmaz ilk seansa girdim güzeldi ama bazı sinema kurallarından bi haber insanlar olmasaydı daha keyifli olabilirdi film için burn the stage gibi beklemişdim ama sadece konser kaydı video gibiydi sadece konseri büyük ekranda izlemiş olduk yani
26 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Umduğumdan daha fazlasıydı. Açıkcası sinemaximum bunun için geç bile kalmıştı. Belkide ülke rekoru kırılmıştır. Devamını merakla bekliyorum(z).
B
BT
BTS. {Go go}
BT
B
Seni seviyorum (bir once olmama rağmen)
T
TWİ
TW
T
26 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Muhteşemdi çok teşekkür ederim konsere gidemeyen armyler için seni seviyorum bangtan seni seviyorum spoiler:
26 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Film sadece konserden ibaretti ama harikaydı  gerçekten çok beğendim çok net ve yakındılar. Onları bu kadar yakından görmek harikaydı bence. Ayrıca pek çok şarkılarını seslendirdiler hepsi de çok güzeldi. Burn the stage gibi olduğunu düşünüpte gelemediğine üzülenler üzülmesin burda verilen konserleri ben internetten de izledim bir çoğunu youtubedan bulabilirsiniz ✋
26 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Harikaaaydı tek kelimeyle çok sevdim army değilim ama olsun kusursuzdu jiminnnnnn ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
26 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Bence harikaydı. Onları o kadar yakından izlemek müthişti. İzlemeye gitmeseydim gerçekten pişman olurdum. Bir ara gerçekten kendimi kaptırdım. Tekrar tekrar izleyebilirim.
27 Ocak 2019 tarihinde eklendi
BTS BENIM HER ŞEYİM VE BEN BUNA SADECE MİSAFİR GELDİ DİYE GİDEMEDİM AMA EMİNİM MÜTHİŞTİRBANGTAN
11 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
HARİKA