Tabiiki güzel bir film.İzleyince çikolataya olan ilgim biraz daha arttı.hani derler yaa ''Sen çocuk musun çikolata yiyorsun'' hah şimdi biraz daha anlamlı geliyor(keşke tarihinide yazsalar da yapsak evde):)))
juliette binoche rolüne o kadar güzel oturmuş ki, sevecenliği, hoşgörüsü, sabrı ve esnaflıktaki keskin zekası.. çok tatlı bir karakter olmuş. senaryosu, oyunculuk ve müzikleriyle ve sıcak çikolatasıyla içinizi ısıtacak anlamlı bir film. izleyin derim
eğer çikolatayla aranız iyiyse bu filmden çok etkileneceksiniz.Yapımını gayet ballandıraraktan göstermişler.Tabi filmdeki aşk,mücadele konuları da gayet güzel işlenmiş.
çikolata bol da keşke johnny'e biraz daha rol verselerdi.filmin başında johnny i arıyorum ne zamn çıkcak die.bence pek ii bi film değil ama johnny'nn solucanı ağzına koyarken?? ki kısım çok hoştu.sanırım filmde sadece o sahneyi unutmam
yanınızda çikolata olmadan izlenmemesi gereken çok guzel bir film. dram ve komedi birarada. juliette binoche, johnny depp süper, çikolatalar daha da süper