Sonu sıradan romantik-komediler gibi bitiyor. Öyle değil de diğer şekilde bitseydi yani, Lopez ve Matthew diğer kişilerle evlenseydi beni daha çok etkilerdi. Çünkü Lopez filmin sonlarına doğru, Matthew i sevmesine rağmen nişanlısına onunla evlenmesi için tembih ediyordu. Burası benim dikkatimi çekmişti.
Ne diyebilirim ki sıradanlığı aşamamış bir Romantik-Komedi, Matthew-McConaughey kendine yazık ediyor bu rollerde. 6/10
bence çoook hoş ve sımsıcak bi filmdi , bence konusu çokta alışılmış diildi. izlenmesi gereken bi film ve jennifer çok tatlı , özellikle arabadaki, jenniferin rezil olduğu kısmı çok sevdim :D
Komedi olarak bilinen ama drama ve aşk yani romantik filmdi... Ve de çoq güseldi... İki gündür yeniden aşık olmak için elimden geleni yapıyor gibiyim izlediği filmler ile ama lasım aşık olamk, filmden de bu anlaşılıyo zaten ;)Kısacası film iyi, iyi film :-)
bende arkadaşlara katılıyorum eğlenceli bir filmdi ama filmi izlerken kahkalara boğulmuyorsunuz. yani öyle çok komik diğildi.filmden fazla birşey beklememek en doğrusu olur bence lopez hayranıysanız filmin vcd sini alıp evde izleyebilirsiniz. saygılar
kendi türünde çok da kötü bi film sayılmaz bence.. can sıkıntısından tvde seyretmiştim.. zamanınız çok da boşa geçmez, eğlenceliydi yani.. ama hugh grant ya da meg ryan filmleri gibi bi kalitesi de yok açıkcası..