Annem
3,6

Pinar A
Pinar A

22 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Klasik ama Oyunculuklar Super Çok ağladım Gercekten derinden etkiledi beni Tavsiye ediyorum herkese ozellıkle anneme kızdıgım bır dönemde izlemek daha da anlamlı oldu
Zeynep B
Zeynep B

24 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Müslümden sonra beni en cok ağlatan film evet sonu farklı bitebilirdi ama yinede çok güZeldi emeklerine sağlık Sumru Yavrucuk oyunculuğunu konusturmus 10 numaraydi
Sena B
Sena B

27 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film,ağlamamak için çok direndim ama yapamadım!Sumru yavrucuk Harika oyunculuğınu ortaya koymuş hepsini tebrik ederim
Onur G
Onur G

30 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Daha nasıl anlatılabilirdi bu konu bilemiyorum. Anne rolündeki oyuncu mükkemmel oynamış. Film sıkıcı değil ve gayet maana değeri yüksek bir film. Göz pınarlarınız şişebilir. Aşırı saf duygular geçiriyor film. Paranıza ve zamanınıza değecek bir film. Tavsiyem, ölmeden izleyin.
aziz b
aziz b

23 Eylül 2019 tarihinde eklendi
bencee puan olarak cok az puan almis bencee tam olarak 5 yildizz 6 olsa 6 veririm haftada mutlaka bir kez sinamaya giden biri olarak oyunculuk mukemmel otesii
Nilay Yılmaz
Nilay Yılmaz

26 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Belli bir noktasından sonra ağlamama son veremediğim film.. Ne denir ki Sumru Yavrucuk'un harika canlandırması hikayeyi derinden hissettim. İçimde onların acısını ciddi anlamda yaşadım. Harikaydı ya tek kelimeyle. Alışılagelmiş bir senaryo gibi başlıyor, sonra en azından benim için hiç beklemediğim bir şekilde yön verildi. Gözlerim şişti ağlamaktan. İzlemeli herkes!
Inci Sarıçiçek
Inci Sarıçiçek

28 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Anneleriöizin bizleri koşulsuz kabul ettiği ama bizim onları koşulsuz kabul etmediğimizi gösteren çarpıcı biir filmdi. Bizi ağlatan film değildi kendi vicdanımızdı. Evet onlar iyi ki var, annenin evladına olan sevgisi ve çocuğun bu sevgiye asla ne yaparsa yapsın karşılık veremeyeceğini anlatan ve hüngür hüngür ağlatan bir filmdi. Teşekkürler.
Elif SARI
Elif SARI

5 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Harika bir film. Türk filmi kolay kolay izlemem ama her saniyesini çok beğendim. Çok iyi oyunculuk, tebrikler
Halil Kazar
Halil Kazar

13 Mart 2020 tarihinde eklendi
Gecenin 5’’inde beni maf ettin duyguyu iliklerime kadar hissettim uzun zamandır izlediğim izleye bileceğim en iyi en kaliteli filmdi
Secret
Secret

21 Eylül 2019 tarihinde eklendi
tek kelime ile harika çok güzel çok duygusal bir film olmuş. oyuncular çok iyi. ağlamaya hazır olun
Asgagsh S
Asgagsh S

25 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Ağlamaktan helak olduğum filmden sonra annemi aradığım muhteşem bi film bu kızın ilk defe oyunculuğunu beyendim
KLJh H
KLJh H

25 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Çok duygusal çok gerçekçi bir film kesinlikle izleyin ben bir kere daha izlemeye gitmeyi düşünüyorum
Emete S
Emete S

28 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Herseyiyle cok guzeldi, cok agladik  annelerimizin kiymetini bilmeliyiz. Filmdeki annenin tum hayati bir zorluk icinde gecti en cok ona uzuldum.
CANSU SÖZEN
CANSU SÖZEN

7 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Normalde dramlara pek ağlamam ama annemi özlediğimden de olabilir deliler gibi ağladım.. Çok güzel oynamışlar bana inanılmaz işledi konu.. Neden bu film hiç duyulmadı çok üzüldüm.. Bence en az babam ve oğlum kadar hak ediyor övgüleri.
Engin Karasu
Engin Karasu

18 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en duygusal filmdi,oyuncular süperdiBu filmi izledikten sonra Anne nedir bşr kez daha kafanıza vura vura anlatılmıştır tebrikler.fırsatınız varken sevdiklerinizin kıymetini bilin