Annem
3,6

Gökhan D
Gökhan D

27 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Kesinlikle zaman kaybi hissettiren bir film. Huzunlenmedim duygulanmadim bile hikayeye giriş yapamamislar. Sürekli duygusal yipratan sahneleri var. Sonunun da anlamsız bitmesi tuzu biberi oldu
Recep A
Recep A

29 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Ayıptır ya bi anneye bu kadar yüklenilir mi nasıl bi senorya bu kesintisiz ağlıyoz ne güzel dimi oyuncular iyi yönetmen iyi herşey iyi de bu filmin konusu nedir, Kadın kızı için yıllarca kocasasının zulmüne dayansın yetmedi kızı her yaşta anneden uzak kalmak için hatta her defa utansın yetmiyor torun kaybetsin kocayı kaybetsin yetmiyor kızını kaybetsin, para kazancağınız diye bu kadar da yapılmaz [spoiler]
ismail karabacak
ismail karabacak

30 Kasım 2020 tarihinde eklendi
Yani bu nedir kardeşim ?!! Film bitince aklıma ilk gelen şu oldu : Biz milleti babam gibi ağlatmak için ne yapalım diye toplanan aceleci bir grup beyin firtinasi yapmış . Ondan da koy bundan da koy demişler arka arkaya çekip birleştirmiş ler gibi geldi . Ağlamak garanti de aşırı zorlama olmuş . Sumru yavrucak olmasa üçüncü sınıf ucuz dizi tadında zaten . Ne konu var ne bağlantı nede hikaye . O ne saçma sahnelerdi öyle ya ! Mantık sıfır . Sırf para kazanmak için yapılmış bir şey . Montaj da mı kestiniz yoksa sadce paranız sumru yavrucak icinmi idi ? Fragman gibi bişey. Olmuş ! Ne figurasyon var ne sanat nede kurgu . Ağla ak için yaratılmış sahneler toplamı . O kadar ! Ya amma kolaya kacilmis bu kadar olur . Yazana da yönetenlerede sıfır puan . Oyuncular da kötü oynamış . Sırf sumru yavrucak i sevdiğim için bişey demiyorum ama .... Neyse izleyin ağlayın ama film izledim demeyin .
Hatice A
Hatice A

3 Ekim 2019 tarihinde eklendi
filmin sonunda hiçbi yere bağlanamadı çok hayal kırıklığına uğradım. cidden son değil de ara gibiydi
Elif Kavas
Elif Kavas

1 Mart 2020 tarihinde eklendi
Bu filme gerçekten ağlayıp da çok beğenen insanlar dram filmi izlememiş bu zamana kadar. Yazık diyorum. Film hikayesi berbat kopuk hikaye örgüsü var. Özge Gürel gerçekten ağlamasın ya dram filminde falan oynamasın. 1saat 49 dk zaman kaybı kesinlikle.
Yavuz Y
Yavuz Y

6 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Ulan az duzgun sinemacilik yapin lan amk filmini vizyondan cekinde onun yerine bi joker koysaniz keske ne boktan bir sinema anlayisidir bi anlayamdim
Ertuğrul Dolar
Ertuğrul Dolar

16 Mart 2020 tarihinde eklendi
SAKIN İZLEMEYİN ! HAYAT KISA BU KADAR SAÇMA FİLMLERİ İZLEYİP VAKİT KAYBETMEYİN
Arkadaş zevkler ve renkler tartışılmaz tamam da bu filme güzel yorum yapanların zevk sahibi olduğunu düşünmemekle beraber bir teorim de bu güzel yorumların film yapımcıları tarafından sahte hesaplara silah zoruyla falan yaptırıldığıdır. Hayatım boyunca izlediğim en berbat hikaye gördüğüm en kötü oyunculuk. Aslında oyuncular ciddi anlamda kaliteli ama nedense olaylar hep askıda kalmış. Bir kişinin rolü köpürtülmüş de köpürtülmüş. Anne dışındaki oyuncular olmasa da olurmuş dedirtti bana. Anneyi sürekli aşırı cahil görmemiş biri olarak gösterip sonra seyircinin anneye hak vermesi istenmiş. Ya kısacası dünyanın en berbat filmleri arasında. Hayatımdan 1 saat 49 dakika çaldınız.
Vildan G
Vildan G

24 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Konusu bilindik ve alışılmış şeyler olsa sa oyunculuk süper. Baştan sona kendini izlettiriyor. Ben fazla duygusal Oldugum için baştan sona ağladım evet . Sirf özge Gürel ve sumru yavrucuk için izledim. Çok çok iyi diyemem ama ağlamak isteyenler için birebir dram yüklü.
Benazir Ö
Benazir Ö

30 Mart 2020 tarihinde eklendi
Konu hassas bi konu o yüzden duygulanmaları anlıyorum ama gerçekten çok basit ve klişelerle dolu. Beklentiniz olmasın .
Yunus Kapar
Yunus Kapar

15 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Birçok film izledim çoğunluğu yabancı ama Türk yapımı fimler çoğunluğu böyle çok kötü bir film tamamını izlemekte zorlandım, fakir kız okul kazanır paranoyak manyak bir annesi vardır babası her türk filminde görebileceğiniz şiddet yanlısı cahil bir baba sonra ölüyor, kız, zengin bir ailenin oğluyla evlenir çocukları olur tahmin edin, evet doğru bildiniz çocuk ölür:Dd yine bağırmalar ağlamalar kız kanser olduğunu öğrenir yine ağlamalar yine bağırmaca arkada susmak bilmeyen hüzünlü fon müziği kısacası tavsiye etmiyorum izlemeyin izlettirmeyin.
Seher Önal
Seher Önal

19 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Anneyi o kadar aşağılayıcı sahneler vardı ki ben bile kendimden utandım yazık yani.Hep kendini beğenmişlik var.
sinema
1 ziyaretçi
13 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Hayatimda izledigim en kotu film. Zamanima ve parama yazik oldu. Sumru Yavrucuk'un biyle bir filmde rol almasi talihsizlik olmus maalesef.
Bülent Dilek
Bülent Dilek

24 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Film gayet sıkıcı ötesi olmaya başlayınca, annem ile geyiğe vura vura ,Bir Ferdi Tayfur, bir Hakkı Bulut filmi seyredercesine baktık. Film ortasında Bir ara Annem Türk kahvesi yaptı Yapmaya gittin , döndü ve hiç bir şey kaçırmadığına emincesine bakmaya devam etti, soru sual sormadı!
Çok “acıklı “sahnelerde iyice yavşayıp dalga geçtik . Film bitince Biraz rahatladık.
hikmet tütüncüoğlu
hikmet tütüncüoğlu

7 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Olan Osman’a oldu.........vah Osman vah..............adam derde düştü spoiler: öldü
.......