İlk yarı kötüydü anlamadım bişi ikinci yarıda ağladım baya ama sonu felaketti ne oldu vs anlamdım kesık yarımdı. İkincisinş mş yayınlayacaklar anlamadım
Oyunculuk mükemmeldi..senaryo cok klasik. Hep ağlayan ezilen türk kadını..duygu sömürüsü gibi geldi bana.neden bı anvatar yada starwars cekilmiyo Türkiye de
Film çok fazla acıtasyon içeriyor. İlk yarım saat fena gitmiyor. İnsan ğlamakla ağlamamak arasında. Annenin oyunculuğu iyi fakat sonu olmamış çok kötüydü. Başka son düşünemediniz mi kardeşim.
Daha nasıl anlatılabilirdi bu konu bilemiyorum. Anne rolündeki oyuncu mükkemmel oynamış. Film sıkıcı değil ve gayet maana değeri yüksek bir film. Göz pınarlarınız şişebilir. Aşırı saf duygular geçiriyor film. Paranıza ve zamanınıza değecek bir film. Tavsiyem, ölmeden izleyin.
Ayıptır ya bi anneye bu kadar yüklenilir mi nasıl bi senorya bu kesintisiz ağlıyoz ne güzel dimi oyuncular iyi yönetmen iyi herşey iyi de bu filmin konusu nedir, Kadın kızı için yıllarca kocasasının zulmüne dayansın yetmedi kızı her yaşta anneden uzak kalmak için hatta her defa utansın yetmiyor torun kaybetsin kocayı kaybetsin yetmiyor kızını kaybetsin, para kazancağınız diye bu kadar da yapılmaz [spoiler]
İnanılmaz etkileyiciydi. Evet konusu çok bilindik ama bu zaten filmi içten, bizden kılan. Herkes kendinden bir şeyler bulacak. Hep kendi tarafımızdan baktığımız durumlara ilahi bakış açısıyla bakıp aslında karşı tarafın ne denli fedakar olduğunu gösteriyor. Filmin sonunda bir evlat olarak vicdan azabı çekmek kaçınılmaz.
Kesinlikle zaman kaybi hissettiren bir film. Huzunlenmedim duygulanmadim bile hikayeye giriş yapamamislar. Sürekli duygusal yipratan sahneleri var. Sonunun da anlamsız bitmesi tuzu biberi oldu
Kopuk kopuk sahneler vardı evet ve olaylar hızlı gelişti biraz. Ancak oyunculuklar çok güzeldi. Bu yüzden tekrar izlerim. Bir önerim var biraz duygusal ve aileden ayrı yaşıyorsanız yalnız izlemeyin. Ağlamam deseniz bile sonunda bir peçete uzatan arkadaşa ihtiyaç duyacaksınız. Ve filmden çıktığınızda annenize sarılmak yada sesini duymak isteyeceksiniz. Keyifli seyirler...