isra
1 değerlendirme
21 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Konu klasik olsada film boyunca duyguları çok derinden hissettim.Sumru Yavrucuk sen harika bir oyuncusun.Konu anne olunca kesinlikle izlenmeli.Emeklere sağlık.
Klasik ama Oyunculuklar Super Çok ağladım Gercekten derinden etkiledi beni Tavsiye ediyorum herkese ozellıkle anneme kızdıgım bır dönemde izlemek daha da anlamlı oldu
Aşırı zorlama bir film. Yeşilçam'ın bütün dramlarını tek filme toplama zorlaması, olaylar ve konular arasındaki kopuk geçişler derken Sumru Yavrucuk'a rağmen başarısız bir film.
Filmi dün izledim sumru yavrucuk un oyunculugu her zaman mükemmel ancak gecisler kötü film tek mevsim cekilmiş bir sahnesi haric senaryo berbat hatalar cok buyuk yonermen cagan irmak tan ders almali sonu berbat oyle bir son ilk defa bir dilmde izledim zaman kaybi olmamis
Müslümden sonra beni en cok ağlatan film evet sonu farklı bitebilirdi ama yinede çok güZeldi emeklerine sağlık Sumru Yavrucuk oyunculuğunu konusturmus 10 numaraydi
Filmi izlerken çok etkilendim ve ağlayarak izledim .Filmin tümüne baktığımızda gayet güzel olsada detaylarda boğuldum resmen.Bir kere tek mevsimde geçmiş, seneler geçti ama biz yazı ilk bahari göremedik..Baba tarafından bu kadar dışlanan bir çocuk, annesi bu kadar sahiplenmişken hem de ,annesinden bu kadar utanması normal değil. Hadi ergen iken anlıyorum ama kız üniversiteden mezun oldu ,öğretmen oldu hala utanıyor?Ve bu karakter çocuk gelişimi okumuş gerçekten ironi .Bazi karakterler ya hic girmemeliydi ya da girsi madem bi vasfı olmalıydı. Damadın babası mesela ?Bir sahnede vardı sadece .Ve sonu gerçekten bu son için çok düşünüldü mu merak ediyorum .Damadın annesini de içine alan güzel bir son yazılabilirdi. Yine de izlemesi keyifliydi .Sumru yavrucuk mükemmeldi. Tebrikler
Kopuk kopuk sahneler vardı evet ve olaylar hızlı gelişti biraz. Ancak oyunculuklar çok güzeldi. Bu yüzden tekrar izlerim. Bir önerim var biraz duygusal ve aileden ayrı yaşıyorsanız yalnız izlemeyin. Ağlamam deseniz bile sonunda bir peçete uzatan arkadaşa ihtiyaç duyacaksınız. Ve filmden çıktığınızda annenize sarılmak yada sesini duymak isteyeceksiniz. Keyifli seyirler...
Daha nasıl anlatılabilirdi bu konu bilemiyorum. Anne rolündeki oyuncu mükkemmel oynamış. Film sıkıcı değil ve gayet maana değeri yüksek bir film. Göz pınarlarınız şişebilir. Aşırı saf duygular geçiriyor film. Paranıza ve zamanınıza değecek bir film. Tavsiyem, ölmeden izleyin.
Film içerisinde birçok klişe kullanılsa ve olay örgüsü sürekli travmatik olaylar yaşanmasına bağlansa da bunları güzel işleyerek istediğini elde eden bir film. Güzeldi, bir şeyleri hatırlattı.
Klişeydi , sıkıcıydı . Senaryosu çok zayıf kalmış . Çok ağladım diyenlerin zayıf noktasına dokunmuş herhalde veya aglayasi varmış . Bir film çok ağlatıyor diye güzel değildir böyle bir şey yok yani :)
Kesinlikle zaman kaybi hissettiren bir film. Huzunlenmedim duygulanmadim bile hikayeye giriş yapamamislar. Sürekli duygusal yipratan sahneleri var. Sonunun da anlamsız bitmesi tuzu biberi oldu