Agresif K
1 değerlendirme
18 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Berbat bi filimdi. Filmin ilk yarisinda neredeyse salon bosaldi. Belki sonunda biseyler olur beklentisiyle sonuna kadar izledim. Bu kadar sacma sonu olmayan aptalca bisey izlememistim. Verdigim paraya cok acidim. Oyuncularin iyi olduguna aldanip gitmeyin sakin filime. Filim sonunda yemin ederim koca salonda beş kisi kalmistik tamamen hüsran.
Bİr film neye göre beğeniliyor ya da beğenilmiyor bilmiyorum. Ben bu filmi beğendim. Film boyunca ilgimi hiç kaybetmedim, akıcı ve netti benim için. Oyuncuları çok beğendim, yönetmen de bence derdini çok açık anlatmış. Hepsinin eline sağlık. Beni film boyunca bence en büyük huzur bozucu etrafta yanan cep telefonu ışıkları. Filmi zaten merak etmiyorsanız, neden giriyorsunuz? Ne zaman birileri bir filmi bir şeye benzetemediğini, hiç güzel olmadığını söylese gözümün önüne film sırasında telefonununda mesaj kovalayıp filmi izlemeyen tipler geliyor... Çünkü, velevki çok kötü bir ürün izliyoruz, oradaki emeği hiçe sayarak film çıkışı koşa koşa filme saydırılmaz, bir sürü insanın emeğini en kötü yapımda bile görmemek mümkün değil çünkü. Eğer izliyorsanız elbette.... Karanlıkta selfi denemelerini falan hiç saymıyorum. Neyse... Ben filmde olan bitenlere inandım, böyle insanlar, ilişkiler var. Bergüzar Korel ve Engin Akyürek şahane bir ikili olmuşlar. İki hikaye arasındaki geçişler de gayet netti ve tek gösterge de kesilmiş saç değildi, izleyin bak göreceksiniz. Geçişler de hiç yormadı. Ayrıca filmin en sonundaki karşılaşma sahnesi çok hoşuma gitti. Biz ağzımızda güzel bir tatla çıktık filmden. Film uyarlamaymış, sonda orjinal senaryonun yazarının adı var. Gayet güzel bir yeniden yapım olmuş, öncülünün de izleyenin de hakkını vermiş. Teşekkür ederiz.
Çok kötü bir filmdi , sonuna kadar bekledim bişey çıkarmı diye ama çöp malesef , bi çok güzel hareklerdekılerın fılmınde boyle olmustum buda ıkı oldu :
Filmle ilgili görüşlerim burada filmi yorumlayan sinema yazarı arkadaşım Murat Tolga Şen ile paralel. Ancak benim eklemek istediğim şey insanlar neden filmlerin ortasında çıkıp gidiyor? Bugüne kadar gerçekten çok kötü filmleri bile sonuna kadar izledim. İşimden dolayı da değil. Bu garip bir hastalık ne yazık ki Türkiye'de.
Bir insanın tercihlerinin ne derece önemli olduğunu işlemiş bu gerçekten de doğru bir tercihte farklı bambaşka bir hayat varken diğer tercihte ise daha karanlık bir hayat vardı bu açıdan gerçekçi olmuştu Bergüzar Korel'in karakteri çok sempatik ve hoştu iyi olmuş Engin Akyürek ile uyumlu bir çift olmuşlar ama filmin ilk 20-25 dakikası durağan sadece tanıtım olayların gelişimi felan bu dakikadan sonra daha duygusal sahneler var. Yalnız genellikle en ufak duygusal sahnede ağlayan ben sadece 2-3 sahnede duygulandım onun yanı sıra havadan çekim ve Kadıköy manzaraları güzeldi ama bence duygu yoğunluğu azdı sinemada izlenebilir iyi bir film olmuş 3.5/5