Rever A
1 değerlendirme
23 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
Film gayet guzeldi. Iki ayri Senaryo olmasi ve oyunculuk tam anlamiyla muhtesemdi. Yalniz ilk senaryayonun kotu sonla bitmesi uzucu oldu. Dram romantik turde sıkılmadan izlenecek cok guzel bir film. Muziklerde cok guzeldi.
Hayatımda izlediğim en berbat filmlerden biri. Erkek arkadaşımı ısrarla sinemaya götürdüm Bergüzar Korel'e hayranlığımdan dolayı fakat tam bir zaman kaybı. Hayatımızdan 2 saat çaldı, beynimi boş klasik aşk hikayeleriyle doldurdu. Bu kadar saçmalık olamaz.10/0
Hayatımda izlediğim en en gereksiz filmdi. Tek kelimeyle anlamsız bir filmdi. Hiç bir konusu hiç bir fikri olmayan sadece film olsun diye çekilmiş. Oyuncuları görünce izlenir deyip girdik bu kadarını beklemiyordum. Boş kimseye tavsiye etmiyorum.
Bu filmi anlamadan kötü eleștirenlere o kadar sinirlendim ki burada ki yorumları okuyunca bașta filme gitmemeyi düșündüm ama iyi ki gitmișim. Film kesinlikle Türk sinemasına yeni bir bakıș açıș kazandırmıș. Șahsen ' Sinema da Türk filmine kolay kolay gitmem' fikrimi bir güzel yıktı. Izleyin izletin :)
Son zamanlar da sinemaya gidemedigimden bir çok flim kaçırmıştım . Ama iyi ki vakit bulabilip bu flme gitmişim . En son böyle bir flim nexflixte izledim . Netflixte izlediğim flimden daha akışkan sahneler daha anlaşılır bir biçimde harika bir seneryo ve oyunculuk sergilenmiş. Tek kelime ile muhteşem...
Bence kötü yorum ve oylamalara aldırmayın. Filmin vermek istediği mesaj ve bunu izleyiciye işleyişi çok güzel. İzlerken de düşündürüyor, bir anda kaç ihtimal vardır? :)
ENGİN AKYÜREK SENİ SEVERİM AMA BU FİLMİN BEŞ PARA ETMEZ YAZIK VERDİĞİM PARAYA VE ZAMANA BİZLER SİZLER GİBİ KOLAY PARA KAZANAMIYORUZ MAALESEF YAZIK ENGİN AKYÜREK YAZIK