Karakomik Filmler 2
    2,8
    Karakomik Filmler 2 hakkında görüşlerin ?

armağan OĞUZ
    armağan OĞUZ

18 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Seyrettiğim en kötü cem yılmaz filmi. Zamana da paraya da yazık.Gerçekten üzüldüm. Çok daha iyi bir iş çıkaracağını düşünmüştüm.
    DENİZ TOPUZ
    DENİZ TOPUZ

17 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Deli fena değildi üzerinde çalışılsa uzun metraj tek film olarak vizyona girse bence daha çok beğenilirdi. 2. Bölümü beğenmedim. Sinemaya girmeden dansla ilgili coşarız güleriz diye girdim. Komediyle alakası yok. Konusu da ülkenin yozlaşmış kokuşmuş TV dünyası olunca filmi yarıda bırakıp kaçasım geldi. spoiler:
    burakcite
    burakcite

17 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Cem yılmazın büyük bir hayranı olarak ona yakıştıramadığım bir yapımda sinemadan çıkıp gidesim geldi kusura bakmayın bir emek var ama çok berbattı
    Erhan Tuygar
    Erhan Tuygar

17 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    En kötü cem yılmaz filmi olmuş malesef
    Bu filme gülmek için gitmeyin
    Bu zaten fragmanda da belli
    Hokkabaz filmindeki kara komik olay gibi akıcı ve güzel birşey bekliyordum açıkçası ama olmamış
    Osman Can Akdemir
    Osman Can Akdemir

17 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Aslında beklentim bu değildi konsept bakımından 1 gayet hoştu güldükte üzüldükte burdada 2.filmi öyle beklerken çok farklı birşey çıktı filmin ilk bölümü beklediğimiz gibiydi kaliteliydi altı dolu ama kısaydı derken 2. Bölüme geçtiğimizde insanların giderek birbirini anlamadığı dinlemediği yalnızlaştığı soyutlandığı ama içindeki o çocugun redler yesede salakça yılmayarak bir umut peşinde gittiği kaosu gördük.cıktığım da ne oldu ulan dedirtti şaşırtmıştı ama sonrasında gayet güzel anılacak iyi ki bu filme gitmişim dedirticek bir filmdi devamıni görmek dileği ile
    m. hakan yazgan
    m. hakan yazgan

17 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Artık Cem Yılmaz'dan sürekli komik olmasını beklemeyin. Adam farklı şeyler deniyor, ilginç yollara giriyor. Ve bunu yapıyor mu, yapıyor. Filmlerin ikisi de daha iyiydi. Ayrıca Karakomik 1'den genel olarak daha kaliteliydi. Özellikle bazı sahnelerde kullanılan sinematografi kusursuzdu. Tebrikler!
    Erkan Ozdemir
    Erkan Ozdemir

17 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Cem Yılmaz var filmde kesin güleriz dedim iki filmde bitti gülmedim oyuncu ekibi sağlam fakst film vasat hiç beğenmedim