Eli yüzü düzgün, derdini sıkmadan ve hatta zaman zaman eğlendirerek anlatabilen beklediğimden çok çok daha iyi filmlerdi. İnternetteki yorumlar yüzünden ilk filme gitmemiştim, keşke gitseydim. Sulu komedilere akın eden, skeçleri film zanneden büyük kitlenin kurgudan hoşlanmaması normal. Türk sinemasında uzun süredir konusu olan ve bunu sıkmadan anlatabilen film bulamıyordum, şimdi buldum. Art house filmler olarak bakabileceğimiz türden, sıkılmadan izlenebilen filmler yapmış Cem Yılmaz. Yorumlar yüzünden "arif v 216" gibi 12 yaşındaki çocuklara film yapmış diye düşünmüştüm ama izlemeye başladığımda "hokkabaz" gibi dramı bol, güldürmekten önce hikayeye sarılan filmler yaptığını gördüm. İnternette yorum yapan ergenleri pek dinlememek gerektiğini anlamış oldum.
Harika bir film olmuş. Öncelikle tebrikler. Deliler mi akıllı, akıllılar mı "deli"? Neden kimse kimseyi anlamıyor artık? Aşk, sevgi, sevda, iki yüzlülük, medya (Post Truth) daha ne kadar bozulabilir, insan nasıl "satılır"? İyiler hep mi kaybedecek? Zaman gösterecek...
Beklentimin baya altında bir film 👎 Cem yılmaz filmlerinin kalitesi neden bu kadar düştü bilmiyorum ama eskisi gibi daha çok emek vermesi gerektiğini düşünenlerdenim.
üzülerek söylüyorum film vasattı sıfır bir fanı veya seven biri değilim kat kat daha iyiydi diyebilirim. Arkadaşlarımla gittim Cem Yılmaz filmi ne kadar kötü olabilir hadi girelim demiştim ama kötü çıktı :(
Kesinlikle birbirinden bağımsız saçma sapan bir filmdi. Zamanıma yazık oldu. Emek harcamış olabilirler Cem Yilmaz ismi var diye gittim beklentimi karşılamayı bırak yazık olmuş. Resmen dalga geçilmiş insanlarla aynı tepki salonda filmi izleyen herkeste oldu. Tamamen gereksiz.
Bugunki karakterin artik filmlere yansimis, yani usten bakma, halki kin ve dusmanliga itme, kutuplastirma, sanatacidan cok siyasi islerle ilgilen istersen! Daha rahat sahtekarlik yaparsin.