Karakomik Filmler 2'yi izledim. DELİ güzeldi, keyifle izledim ama benim favorim EMANET. Çünkü Cem Yılmaz filmi olunca tercihimi komik olandan yana kullanıyorum. Emanet çok iyiydi. Bayıldım.
O kadar kötüydü ki,Hayatımda ilk defa bir filme yorum yapıyorum.İnanılmaz kötü gerçekten gidip 2 saat kaybetmeyin.Ben hayatımda bu kadar başarısız bir film daha izlemedim.1 puan bile bu filme fazla...
Bu adam sizi guldurmek zorunda mi arkadasim. Kemal Sunal'in her filminde gulduk mu? Adam oldukca basarili sosyal mesajlar veriyor. Muhaliftir haindir kahramandir onun kararini ben veremem. Ancak toplumumuzda saatlerini aptalca programlara ayirmis insanlara bu filmiyle guzel bir igneleme yapmis ayrica guldugum esprileri de uzun yillar hatirlanacak kadar guzeldi. Sadece azdi... ama bu filme duyulmasi gereken saygiyi dusurmemeli.
kopuk kopuk sahneler,ikiside kara film olmasına rağmen karakomik demesi saçmalığı.para ve zaman kaybı.çevresindekş tüm yömetmen senarist vs kovması lazım anca düzelir.Kimse demedimi ey cem bu filmler olmamış diye.Gerçek arkadaşıda yok.Ozan güvenden başla bence yolları ayırmaya
Hikaye ağırlıklı her iki bölümdede .. güldürü öğeleri pek nadir .. beklentimi pek karşılamamış olsada yinede Cem Yılmaz varsa kaçırılmayacak film derim.
DELİ MUHTEŞEMDİ ! ÖZKAN UĞUR OSCARLIK OYNAMIŞ.. CEM YILMAZ ın DELİ filminde oyunculuğu gayet iyiydi. DELİ gerilim ve dram tarzında. Bu filmlerin komedi olmadığı belli olduğu halde hala 1 puan veren art nıyetli insanlara sadece gülüyorum :)
EMANET de Özge Özpirinçci çok başarılıydı.. ÇAĞLAR ÇORUMLU performansı da çok iyiydi.. EMANET ; TV Dünyasının arka ve gerçek yüzünü gayet iyi anlatmış.. Filme gidin ve dikkatlice izleyin.. İki film de mesajlarla dolu
Filme gitmeden önce de umudum yoktu. Sırf boykot saçmalığı için gittim. Maalesef yine olmamış :( Cem yılmaz ciddi kalıcı filmler yapmak istiyor ama olmuyor. Çok zorlama duruyor. Umarım deneye deneye sonunda başarıya uğraşır. Ya da bildiği sulara dönmesi daha mantıklı.
Söylenecek söz bulamıyorum 1. filmin yanına bile yaklaşamıyor... bu kadar yetersiz bir film Cem Yılmaza yakışmamış, kalıptan çıkmış kara komik değil kara kara demesi lazım üzüldüm
O kadar kötü bir filmdi ki sinema salonunundaki kimse filmi beğenmedi. Çoğu kişi yarısında çıktı. Önyargılı olmamak adına sonuna kadar bekledim ama hüsran. Gerçekten çok kötüydü.
Gerçekten beklentim büyük kadro güzeldi konu farklı ve değişikti hikaye eksikti ordan ora ordan ora geçiş ve sonunda seyircinin beklentisi vardı heyecan vb bir film değil ama eleştirisel belgesel olabilir
Fragmanı dahi izlemeden sırf Cem Yılmaz’ın filmi diye 6 arkadaş gittik. 3 kişi yarıda çıkmak istedi biri yarısında uyudu. Ben ve arkadaşım sonuna kadar izledik ama bir anlam çıkaramadık. Beğenenler neyi beğendi anlayamıyorum. Olay örgüsü çok alakasızdı. Bu kadroya bu film yakışmadı.